Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τα περίεργα της εβδομάδος No15


Η αθυρόστομη κούκλα ~ Hey crazy bitch! (Βίντεο)
Παρολίγον τρομερό δυστύχημα με προσγείωση ελικοπτέρου στην Αυστραλία (Βίντεο)
Γυμνισμός τέλος στις Άλπεις
Σοκ! Το πρώτο ουίσκι χωρίς αλκοόλ
Βουλευτής πέταξε δακρυγόνο μέσα στην Βουλή (Βίντεο) 
Επτάχρονο αγόρι απαγορεύεται ρητά να γελάσει
Διέρρηξαν φυλακή για να κλέψουν τσιγάρα

Ο street fighter "έλιωσε" αυτοκίνητο με τα ίδια του τα χέρια (Βίντεο)
Η κουκουβάγια της στοργής (Bίντεο)
Βιβλίο για όσα χώνουνε μέσα τους οι ασθενείς...


Η αθυρόστομη κούκλα ~ Έξαλλοι οι γονείς (Βίντεο)

Μια όμορφη κούκλα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους γονείς στις Ηνωμένες Πολιτείες που ζητούν να σταματήσουν οι πωλήσεις της επειδή...βρίζει.

Η κούκλα πωλείται από την αλυσίδα Toys "R" Us και ανάμεσα στις φράσεις που είναι προγραμματισμένη να λέει είναι και το "crazy bitch".

"Επιστρέψτε την κούκλα και μποϊκοτάρετε το Toys "R" Us", γράφει στην ιστοσελίδα των καταστημάτων η Σου, μια έξαλλη μητέρα από την Τούλσα της Οκλαχόμα. "Μην την αγοράσετε", προτρέπει τους γονείς μια επίσης έξαλλη γιαγιά από τη Νότια Καρολίνα.

Υπάρχουν βέβαια και οι αντίθετες απόψεις, όπως αυτή που εκφράζει η Ντανιέλ από το Λος Άντζελες που "λάτρεψε" την κούκλα, την οποία αγόρασε για την κόρη της, αλλά τελικά τη χάρισε σε μια φίλη της.
Η κούκλα εμφανίστηκε στο YouTube και όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών "δεν βρίζει, απλώς φλυαρεί".




 

Παρολίγον τρομερό δυστύχημα με προσγείωση ελικοπτέρου στην Αυστραλία (Βίντεο)





Γυμνισμός τέλος στις Άλπεις

Το ανώτατο δικαστήριο της Ελβετίας απαγόρευσε τον γυμνισμό στις Άλπεις και αποφάσισε την επιβολή προστίμου σε οποίον παραβαίνει τον νόμο.

Αφορμή στάθηκε η περίπτωση 47χρονου στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ελβετικών φράγκων, επειδή πέρασε γυμνός δίπλα από οικογένεια που έκανε πικ νικ.
 
  
 
 
Σοκ! Το πρώτο ουίσκι χωρίς αλκοόλ

Ένα νέο ποτό που υποστηρίζει ότι είναι ουίσκι χωρίς αλκοόλ πρόκειται να πωληθεί σε όλο τον κόσμο από την 1η Δεκεμβρίου.

Η νέα δημιουργία ονομάζεται Arkay και θα μπορεί άφοβα να καταναλωθεί και στη Μέση Ανατολή αφού δε θα παραβαίνει τον ισλαμικό νόμο.

Πάντως, το Scotch Whisky Association έχει καταδικάσει το συγκεκριμένο προϊόν καθώς ισχυρίζεται ότι είναι αδύνατον να παραχθεί ουίσκι χωρίς αλκοόλ.

Το Arkay διαφημίζει την παραδοσιακή εξαιρετική γεύση ουίσκι που έχει χωρίς να περιέχει αλκοόλ και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να πιουν αλλά χρειάζεται να οδηγήσουν.



Βουλευτής πέταξε δακρυγόνο μέσα στην Βουλή (Βίντεο)

Βουλευτής πέταξε δακρυγόνο μέσα στη Βουλή για να μη περάσει αυτό που ήθελε η κυβέρνηση.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας από Βουλευτή της αντιπολίτευσης σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την κυβέρνηση να περάσει νομοσχέδιο για τη σύναψη συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου με τις ΗΠΑ.

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου υπήρξαν μικρο εμπλοκές ανάμεσα στους βουλευτές της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Κατά τη διάρκεια αυτών των αψιμαχιών ο βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος Kim Sun-dong έριξε το δακρυγόνο.

Αμέσως επενέβησαν φρουροί ασφαλείας οι οποίοι συνόδευσαν τον Sun-dong εκτός κοινοβουλίου, με τον τελευταίο να φωνάζει "Αφήστε με μπάσταρδοι! Όχι στη συμφωνία!





Επτάχρονο αγόρι απαγορεύεται ρητά να γελάσει


Ένα γέλιο λένε ότι μακραίνει την ζωή, αλλά όχι στην περίπτωση του Bradley Burhouse, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια καρδιακή νόσο που κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα από το κανονικό.

Οι γιατροί απαγόρευσαν από το μικρό αγόρι οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να επιταχύνει τον χτύπο της καρδιάς του και να του κοστίσει την πολύτιμη ζωή του.

Έτσι, ο 7χρονος Bradley δεν μπορεί πια να παίξει στην αυλή με τα αδέλφια του, ενώ σταμάτησε ακόμα και να ασκείται. Οι ρητές εντολές των γιατρών υποδεικνύουν ο μικρός να αποφεύγει οτιδήποτε μπορεί να του προκαλέσει ένταση και ενθουσιασμό.

Δεν μπορεί ούτε καν να γελάσει, γιατί ακόμα κι αυτό μπορεί να ανεβάσει τον ρυθμό των καρδιακών παλμών και να οδηγήσει σε ενδεχόμενο καρδιακό επεισόδιο με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατό του.



Διέρρηξαν φυλακή για να κλέψουν τσιγάρα

Συνήθως όσοι μπαίνουν στην φυλακή περιμένουν πως και πως να βγουν από εκεί. Όταν όμως κάποιοι καταστρώνουν ολόκληρο σχέδιο για το αντίθετο, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Οι φυλακές "Kirkham" κοντά στο Πρέστον της Αγγλίας είναι το σωφρονιστικό ίδρυμα που δέχθηκε μία διαφορετική ληστεία.

Αφού σκαρφάλωσαν σε ένα φράχτη, οι επίδοξοι ληστές κατάφεραν να ξεγελάσουν τους υπεύθυνους και να αφαιρέσουν τσιγάρα αξίας 9.300 ευρώ από ένα εργαστήριο που χρησιμοποιείται από μία εταιρεία ταχυμεταφορών, για να αποθηκεύει προμήθειες για τις φυλακές.

Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για έργο εκ των έσω, αφού δεν υπάρχουν αρκετοί φύλακες που να φρουρούν ολόκληρη την περίμετρο των φυλακών.

Παράλληλα, το προσωπικό των φυλακών προσπαθεί να αναγνωρίσει τους δράστες από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ η υπόθεση έχει αφεθεί πλέον στα χέρια της αστυνομίας.



"Έλιωσε" αυτοκίνητο με τα ίδια του τα χέρια (Βίντεο)

Συνήθως τα αυτοκίνητα συνθλίβονται από μηχανήματα που ζυγίζουν αρκετούς τόνους. Όμως, ένας νεαρός που αυτοαποκαλείται "μαχητής των δρόμων" πήρε την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια του.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που εντυπωσιάζει με την μυική του δύναμη, ξεσπά όλη του την οργή σε ένα πεντάθυρο αυτοκίνητο σε μία μάντρα μεταχειρισμένων.

Ντυμένος με στολή καράτε ο νέος, αρχικά, ρίχνει μία δύο αβέβαιες γροθιές στο αυτοκίνητο, έπειτα όμως καταφέρνει να καταστρέψει το εξωτερικό του περίβλημα μαζί με τον μπροστινό προφυλακτήρα.

Τέλος, το αμάξι παραδίδεται στις φλόγες με μία φωτιά που εξαπολύει ο νεαρός κατευθείαν από το στόμα του.

Αφορμή της τρομερή προσπάθειας φαίνεται να είναι το βιντεοπαιχνίδι "Super Street Fighter IV", στο οποίο ο πρωταγωνιστής καταστρέφει ένα τζιπ με τις κινήσεις του εμπνευσμένες από τις πολεμικές τέχνες.






Η κουκουβάγια της στοργής (Bίντεο)

Πάταγο κάνει στο διαδίκτυο μια κουκουβάγια η οποία απολαμβάνει τα χάδια της ιδιοκτήτριάς της. Η κουκουβάγια έχει χαλαρώσει πλήρως ενώ μια άλλη τη ζηλεύει.
 






Βιβλίο με όσα χώνουνε μέσα τους οι ασθενείς...

Ένα διαφορετικό βιβλίο με τον ευρηματικό τίτλο "Stuck Up!" αναμένεται να προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών. Ο συγγραφέας του και ιατροδικαστικός ψυχίατρος Marty A. Sindhian επιχειρεί μία ματιά στα πιο περίργα αντικείμενα που βρέθηκαν ποτέ στο εσωτερικό διάφορων ασθενών.

Την ιδέα για την συγγραφή αυτού του βιβλίου την έδωσε ένα ασθενής που κατέφτασε στην εντατική και ζήτησε από τους γιατρούς να αποσύρουν μία κασέτα από μέσα του.

Πέρα όμως από την κασέτα, διάφορα ακόμα αντικείμενα έχουν φιλοξενηθεί στα ανθρώπινα σπλάχνα.

Μία συσκευή i-pod και ένα ψαλίδι, γυαλιά ηλίου και παιδικές κούκλες μας αφήνουν ερωτηματικά για το πως τα κατάφεραν να μπουν στο ανθρώπινο σώμα...

Συνήθως, τα ατυχήματα αυτά συμβαίνουν ως επακόλουθο μέθης ή μετά από στοιχήματα που μπορεί να βάζουν οι νέοι μεταξύ τους, όπως μαρτυρά ο συγγραφέας του αστείου βιβλίου.

Άλλα που είναι πιο μικρά, όπως κέρματα και δαχτυλίδια ανιχνεύονται συνήθως στο εσωτερικό των παιδιών που μπορούν να παίξουν με οτιδήποτε. Από την άλλη μεριά, κούκλες bardie και καλώδια ρεύματος χρησιμοποιούνται από μεγαλύτερους.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι πολλοί μεταχειρίζονται τέτοιου είδους αντικείμενα, για να μεγιστοποιήσουν την ευχαρίστησή τους, αλλά και να διεγείρουν τις αισθήσεις τους.








 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου