Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πυροβόλησαν φοιτητές στην Εστία του Ζωγράφου!


Από θαύμα γλίτωσαν σήμερα τα ξημερώματα δύο φοιτητές οι οποίοι διαμένουν σε δωμάτια της φοιτητικής Εστίας στου Ζωγράφου

Ήλθαν πρόσωπο με πρόσωπο με άγνωστους διαρρήκτες, οι οποίοι, για να μη συλληφθούν, πυροβόλησαν εναντίον τους μία φορά με πιστόλι. Η σφαίρα πέρασε δίπλα τους, με συνέπεια να...
 υποστούν σοκ.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε από την αστυνομία δικογραφία σε βάρος των δραστών, οι οποίοι αναζητούνται.

Η διάρρηξη σημειώθηκε ενώ οι δύο φοιτητές κοιμόντουσαν στο δωμάτιό τους, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της Εστίας .Όπως είπαν ξύπνησαν από περίεργους θορύβους και διαπίστωσαν ότι κάποιος προσπαθούσε να διαρρήξει την πόρτα.

Όταν σηκώθηκαν και πήγαν προς το μέρος των άγνωστων «επισκεπτών» αυτοί φοβήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν.Μόλις όμως οι φοιτητές βγήκαν από το δωμάτιό τους, ο ένας από τους διαρρήκτες πυροβόλησε εναντίον τους και στη συνέχεια διέφυγαν.

Στο χώρο των πυροβολισμών πήγαν αστυνομικοί και εισαγγελικός λειτουργός και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι υπεύθυνοι της Εστίας υπέδειξαν στις Αρχές τρία δωμάτια στα οποία ενδεχομένως να είχαν κρυφτεί οι οπλοφόροι, αλλά δεν βρέθηκαν.

Πηγή


Όπλα και ναρκωτικά στη φοιτητική εστία

Στις έρευνες που ακολούθησαν στην εστία, συνελήφθη 37χρονος Πολωνός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, διέμενε παράνομα σε δωμάτιο της φοιτητικής εστίας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και συσκευές χρήσης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και φυσίγγιο όπλου των 9 mm.

Δικαστική Λειτουργός συνοδεία αστυνομικών , διενήργησαν έρευνες σε τέσσερα δωμάτια της εστίας, στα τρία εκ των οποίων βρέθηκαν:

• Στο πρώτο δωμάτιο ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 22 γραμμαρίων, έξι (6) κλειδιά αυτοκινήτων, ένας σιδερένιος λοστός, ένα μεταλλικό σφυρί, ένα immobilizer, μία οθόνη Η/Υ και μία ηλεκτρική κιθάρα.

• Στο δεύτερο δωμάτιο ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 1.008,7 γραμμαρίων.

• Στο τρίτο δωμάτιο εντός του οποίου βρέθηκε να διαμένει παράνομα ο συλληφθείς, ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 3,4 γραμμαρίων, μία βαριοπούλα, ένα σφυρί, τρία κλειδιά αυτοκινήτου, τρείς γυάλινες συσκευές που χρησιμοποιούνται για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ένας ναργιλές, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή GPS και ένα φυσίγγιο των 9mm.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου