Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Γιατί θες να σκοτώσεις τα παιδιά μας φίλε Αλβανέ;

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για ληστείες κατ΄ εξακολούθηση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κυρίως σε βάρος ανηλίκων ατόμων:


Ειδικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών διενήργησαν στις 14 Νοεμβρίου το πρωί, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έρευνα στην οικία του 19χρονου αλλοδαπού στη Χαλκίδα, εντός της οποίας βρέθηκαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, των οποίων τη κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 19χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 02-11-2011 έως και 12-11-2011, είχε διαπράξει τρεις) ληστείες με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, καθώς και δύο κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, ενός ενήλικου και τεσσάρων ανηλίκων, στην περιοχή της Χαλκίδας αφαιρώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι ανωτέρω παθόντες αναγνώρισαν τον 19χρονο ως τον δράστη για τις πράξεις που έγιναν σε βάρος τους, ενώ οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας που βρέθηκαν στην οικία του, αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου