Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Kraso-Skroutz ~ Ελληνικό Super Market με σούπερ τιμές




Έχει κάνα 3μηνο που το πήρα χαμπάρι και παρακολουθώ τις τιμές και προσφορές που δίνει στο φυλλάδιό του, οι οποίες μερικές φορές εκπλήσουν ευχάριστα, σε σύγκριση πάντα με όσα πληρώνουμε μέχρι τώρα.

Έχει πληθώρα επώνυμων προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ το πάρτυ γίνεται στα χαρτικά, καλλυντικά και απορρυπαντικά που οι τιμές πραγματικά είναι πολύ χαμηλές! Για παράδειγμα από χθες υπάρχει προσφορά...
για 4 λίτρα υγρό πλυντηρίου Skip, στα 5,93 ευρώ.

-Στον Μασούτη το αντίστοιχο μέγεθος σε Ariel actilift κοστίζει 9,95 ευρώ σε προσφορά.
-Στα Καρφούρ το αντίστοιχο μέγεθος σε Ariel clean & fresh κοστίζει 13,5 ευρώ σε προσφορά.

Ακόμη:
-Το απλό χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 2,10 μέτρων στα 14,93 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή.
-Στα καρφούρ στο ίδιο ύψος και ποιότητα, κοστίζει 22 ευρώ.
*Στον νέο κατάλογο καρφούρ, υπάρχει δέντρο 1,8 ύψος και 14 ευρώ (μάλιστα από Πέμπτη 15 έως Σάββατο 31 Δεκεμβρίου υπάρχει έκπτωση 50% σε όλα τα χριστουγεννιάτικα, οπότε τελική τιμή 7 ευρώ!)

-Στον Μασούτη 19,9 ευρώ τα 1,8 μέτρα ύψος.

Ο λόγος για την αλυσιδα super market "3B Markets", που ανήκει στην ελληνικών συμφερόντων εταιρεία με την επωνυμία "ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ Α.Ε.".

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα όπου υπάρχουν τα διαθέσιμα καταστήματα που δραστηριοποιούνται από Λάρισα και πάνω και φυσικά το ηλεκτρονικό φυλλάδιο με τις προσφορές, που ανανεώνεται κάθε 15 ημέρες.

http://www.3bmarkets.gr/

Από ότι κατάλαβα για να έχουνε τόσο χαμηλές τιμές σε χαρτικά και απορρυπαντικά, κάνουνε μεγάλες παραγγελίες στο εξωτερικό και γι'αυτό μερικές συσκευασίες είναι στα ιταλικά ή ισπανικά.

Τελικά πόσο, μα πόσο καπέλο πληρώνουμε στους εμπόρους που αισχροκερδούν...

Χαρακτηριστικά θυμάμαι χαρτί κουζίνας, επώνυμο, στην ίδια ακριβώς συσκευασία, τα 3B Markets το είχανε 58 λεπτά και τα Carrefour 2,80 ευρώ περίπου!

Βέβαια όσον αφορά την ποικιλία σε κρασιά κλπ, δεν είναι ότι καλύτερο. Στο παρόν φυλλάδιο το ξηρό π.χ. της Ένωσης Πεζών Κρήτης στα 1,28 είναι καλή τιμή για κρασί το οποίο χρησιμεύει για σβήσιμο της τηγανιάς.


Ιστοσελίδες σούπερ μάρκετ με φυλλάδια προσφορών για σύγκριση:

http://www.carrefour.gr/
http://www.masoutis.gr/
http://www.bazaarsm.gr/
http://www.5ae.gr/
http://www.ab.gr/
http://www.arista.gr/
http://www.lidl.gr/


Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμη S/M, ότι έχετε κατά νου, προτείνετέ το να για να το συμπληρώσω :)


Τελικά το "μυστήριο" των τόσο χαμηλών τιμών, λύθηκε διαβάζοντας το άρθρο που ήδη υπήρχε εδώ και καιρό σε ρεπορτάζ των Νέων. Τα προϊόντα φτιάχνονται στην Ελλάδα, βγαίνουν στο εξωτερικό με ξένες οδηγίες και τιμές και ξανάρχονται εισαγόμενα!

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4520187

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου