Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ζουν ανάμεσά μας ~ Παρανοϊκοί Δημόσιοι Υπάλληλοι


Αξιολόγηση και ψυχομετρικά τεστ σε όλους και απολύσεις τώρα!

Δάσκαλος έβαλε φωτιά στο σχολείο της Κύμης γιατί δεν του έδιναν πρόωρη σύνταξη(!!!).

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύμη η είδηση ότι ο 49χρονος δάσκαλος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης, το οποίο στις 4 Απριλίου παραδόθηκε στις φλόγες, ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τη φωτιά. Ο λόγος;
Επειδή το υπουργείο Παιδείας απέρριψε την αίτηση που είχε υποβάλει για πρόωρη σύνταξη. Μάλιστα, αφού έβαλε φωτιά στο σχολείο, μετέβη σε εγκαταλελειμμένο πέτρινο οίκημα και κάρφωσε στην κοιλιά του μαχαίρι, καθώς όπως είπε «δεν άντεχε τις τύψεις».

Ο ίδιος, ο οποίος σύμφωνα με το eviazoom αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε την πράξη του.

Βοσκός που τον εντόπισε αιμόφυρτο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κύμης και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου.


Το χρονικό του εμπρησμού

Ηταν ξημερώμα της Παρασκευής 4 Απριλίου όταν εισέβαλλε στο 1ο δημοτικό σχολείο Κύμης και αφού έσπασε το τζάμι, πέταξε στο εσωτερικό του κτιρίου, ένα αναμμένο στουπί με βενζίνη και εξαφανίστηκε. Το ιστορικό σχολείο έγινε παρανάλωμα του πυρός και καταστράφηκε ολοσχερώς.
Όπως είπε στους αστυνομικούς, έχει μετανιώσει και προέβη στην πράξη αυτή για λόγους εκδίκησης, επειδή το υπουργείο παιδείας πριν λίγους μήνες, είχε απορρίψει την αίτηση του, για πρόωρη συνταξιοδότηση.

Να σημειωθεί, ότι ο 49χρονος δάσκαλος, είχε εξετασθεί ως μάρτυρας από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Στην Κύμη επικρατεί οργή και αγανάκτηση για τον εμπρηστή - δάσκαλο, ο οποίος θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη με βαρύτατες κατηγορίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου