Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ελλαδιστάν ~ Η παιδική χαρά των Αλβανών κακοποιών


Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ψάχνουν ένα επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό που την κοπάνησε από την πολλοστή 9ημερη(!) άδεια που του είχανε δώσει από τις φυλακές. Νταξ, θα με πεις, τέτοια είδηση είναι ρουτίνα.

Το ξεχωριστό αυτήν την φορά είναι ότι πιάσανε τελικά έναν Αλβανό, αλλά πού λέτε; Στα σύνορα, αλλά όχι καθώς προσπαθούσε να περάσει στη σημερινή Αλβανία, αλλά καθώς έμπαινε(!) στην Ελλάδα με διαφορετική ταυτότητα. Μιλάμε έχουμε γίνει παγκόσμιος περίγελος. Μπαίνουνε-βγαίνουνε ότι ώρα θέλουνε:



Συναγερμός στην ΕΛΑΣ! Εξαφανίστηκε Αλβανός με άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου

Ο 40χρονος Αλβανός δεν επέστρεψε στις φυλακές Μαλανδρίνου μετά την 9ημερη άδεια που του είχε δοθεί, η οποία έληγε στις 29 Μαρτίου.

Είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια φυλακή για κλοπές και ληστείες!

Είχε δηλώσει τόπο κατοικίας στο Βασιλικό Χαλκίδας και έδινε παρών στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας

ΕΔΕ σε αστυνομικούς!


Όπως αποκαλύπτει το eviazoom, μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας καθώς υπάρχει σε εξέλιξη ΕΔΕ, για τον 40χρονο Αλβανό κακοποιό, ο οποίος δεν επέστρεψε στις φυλακές Μαλανδρίνου μετά την 9ημερη άδεια που του είχε δοθεί, μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2014.

Είχε καταδικαστεί, σε 17χρόνια φυλακή για κλοπές και ληστείες, ενώ ήταν η τέταρτη 9ημερη άδεια που έλαβε, με προορισμό όπως είχε πει, την Εύβοια.

Άμεσα ενημέρωθηκαν οι φυλακές και η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, καθώς ο Αλβανός είχε δηλώσει τόπο κατοικίας στο Βασιλικό Χαλκίδας, ενώ έδινε παρών στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.
Στην ΕΛ.ΑΣ έχει σημάνει συναγερμός και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του, καθώς θεωρείται επικίνδυνος κακοποιός.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας καθώς υπάρχει σε εξέλιξη ΕΔΕ, σε αστυνομικούς.



Τους έφυγε ο ένας, πιάσανε έναν άλλο

Αλβανός δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου συνελήφθη από την αστυνομία στο συνοριακό πέρασμα της Κρυσταλλοπηγής.

Αστυνομικές πηγές ανακοίνωσαν ότι ο δραπέτης είχε λάβει άδεια από τις φυλακές όμως δεν επέστρεψε πίσω. Ο 31χρονος είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών και έπρεπε να επιστρέψει στην φυλακή στις 30 Ιουνίου 2011.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δραπέτης κρυβόταν στην Αλβανία και επιχείρησε να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου