Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η δημοφιλής σειρά "24", επιστρέφει! +vid


Ποιός είπε ότι ο Jack Bauer ξόφλησε; Επιστρέφει για να ξανακόψει πωπούς... 

Το FOX ανακοινώνει τη μεγάλη πρεμιέρα του "24: Live Another Day", με διπλό επεισόδιο την Τρίτη 6 Μαΐου, ενώ ήδη δόθηκε ένα special preview, που αναμένεται στο ytube (υπάρχει στα torrentάδικα).


Ετοιμαστείτε να ξανακούσετε τη χαρακτηριστική αντίστροφη μέτρηση της πολυβραβευμένης σειράς δράσης "24"!

H σειρά επιστρέφει με ανανεωμένο format 12 επεισοδίων, επανενώνοντας τη βραβευμένη με Emmy αρχική ομάδα παραγωγής των Howard Gordon (Homeland) και Evan Katz, με το σκηνοθέτη Jon Cassar, το δημιουργό Robert Cochran και φυσικά τον απόλυτο πρωταγωνιστή Kiefer Sutherland στο ρόλο του Jack Bauer! Γυρισμένο στο Λονδίνο το "24: Live Another Day"ακολουθεί τη δράση του Jack, ο οποίος πριν 4 χρόνια, κρίθηκε ένοχος από την Αμερικανική δικαιοσύνη. Εξόριστος πλέον στο Λονδίνο, ο Jack δεν θα διστάσει να ρισκάρει τη ζωή και την ελευθερία του, για να αποτρέψει μια νέα παγκόσμια καταστροφή.

Η σειρά έχει προταθεί για συνολικά 73 βραβεία Emmy από τον 1ο κύκλο προβολής του που έκανε πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου 2001, ενώ κέρδισε το βραβείο "Καλύτερης Δραματικής Σειράς" το 2006. Ο Kiefer Sutherland έχει προταθεί 7 φορές για βραβείο Emmy ενώ έχει κερδίσει το βραβείο "Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου Δραματικής Σειράς" μια φορά. Η σειρά που όρισε τον όρο "δράση" στις σειρές δράσης, με τον τεράστιο αριθμό fans σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει ανανεωμένη!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου