Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΑΤΜ Εθνικής ~ Τέλος εποχής για την ΕΘΝΟCASH στις 30/4


Παύουν να ισχύουν από τις 30 Απριλίου 2014 οι κάρτες ΕΘΝΟCASH παλαιάς τεχνολογίας, χωρίς CHIP, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τράπεζας στους πελάτες της, οι καθημερινές αγορές και οι τραπεζικές συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιούνται με την αναβαθμισμένη σε τεχνολογία chip χρεωστική κάρτα ΕΘΝΟCASH Plus.


Εάν είστε κάτοχος παλαιάς κάρτας απευθυνθείται άμεσα σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή καλέστε στο 181818 και ενημερωθείτε για την έκδοση ή την ενεργοποίηση της νέας ΕΘΝΟCASH Plus.

Οι συναλλαγές

Με τη χρεωστική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, ΕΘΝΟCASH PLUS, μπορείτε να πραγματοποιείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τις καθημερινές σας αγορές και τις τραπεζικές σας συναλλαγές.

Συγκεκριμένα:

Αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σε όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα Maestro, στην Ελλάδα και το εξωτερικό,
Αναλήψεις μετρητών από τα i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, τα ΑΤΜ ΔΙΑΣ, Maestro ή Cirrus, στην Ελλάδα και το εξωτερικό,
Πρόσθετες συναλλαγές, όπως κατάθεση, πληρωμή λογαριασμών, ανανέωση χρόνου ομιλίας κ.α., στο δίκτυο των i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.
Αγορές μέσω internet σε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στην υπηρεσία MasterCard® SecureCode™.

Όρια συναλλαγών

Το όρια συναλλαγών με την ΕΘΝΟCASH PLUS είναι ημερήσια και διαμορφώνονται σε:

€1.200 για αναλήψεις μετρητών από το δίκτυο i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας,
€600 για αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ των υπολοίπων Τραπεζών στην Ελλάδα,
€1.200 ή το ισόποσο στο τοπικό νόμισμα για αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ εξωτερικού με το σήμα Cirrus ή Maestro
€1.500 για αγορές σε επιχειρήσεις με το σήμα Maestro στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή μέσω internet σε πιστοποιημένους εμπόρους MasterCard® SecureCode™.

Για συναλλαγές πληρωμών στο δίκτυο i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας:

Για την εξόφληση Δ.Ε.Η., €2.500 ανά συναλλαγή,
Για την εξόφληση Φ.Π.Α., Ενιαίου Τέλους Ακινήτων-Ε.Τ.Α.Κ., Ειδικού Προστίμου Διατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων-Ε.Π.Δ.Ρ.Χ., Φόρου Εισοδήματος, δεν υφίσταται ανώτατο ημερήσιο όριο.

Για να απολαμβάνετε την ευκολία και την ασφάλεια που σας παρέχει η ΕΘΝΟCASH PLUS, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την τροποποίηση των ημερησίων ορίων συναλλαγών.

Τα όρια μπορούν να κυμαίνονται για αναλήψεις μετρητών και πληρωμές σε ΑΤΜ από €20 έως €10.000 και για αγορές από €0 έως €10.000.

Η Εθνική Τράπεζα για τη δική σας ασφάλεια έχει τη δυνατότητα να μειώνει το όριο ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ κατά τις νυχτερινές ώρες (10:00μ.μ.-7:00π.μ.).


- See more at: http://www.moneyonline.gr/site/article/5615/ete-telos-epochis-gia-tin-ethnocash-i-nees-kartes-plus#sthash.3ufVl5fz.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου