Τρίτη 8 Απριλίου 2014

H Nike κυκλοφορεί αθλητικά παπούτσια από φελλό

 
Η Αμερικάνικη κατασκευαστική εταιρία υποδημάτων Nike, κυκλοφόρησε στην αγορά μια σειρά από αθλητικά παπούτσια που γίνονται από φελλό.
 
Ανακοινώθηκε σε απευθείας σύνδεση  την 1η Απριλίου, το πρόγραμμα είχε αρχικά θεωρηθεί ότι είναι ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο, αν και η Nike απάντησε στο Twitter επιμένοντας ότι «δεν ήταν ένα αστείο».
 
Αποτελούν μέρος της σειράς NIKEiD Air Force 1, οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν το δικό τους αθλητικό παπούτσι από φελλό, χρησιμοποιώντας το υλικό για τα περισσότερα τμήματα του παπουτσιού , από την επικάλυψη και τη βάση προς την ενδιάμεση σόλα.
 
Τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να γίνουν είτε από ανοιχτόχρωμο, είτε από σκοτεινό φελλό, μαζί με μια ποικιλία από επιλογές χρωμάτων για τη μάρκα, τα κορδόνια, τις ραφές στην ενδιάμεση σόλα, την επένδυση και τo εξωτερικό.
 
Οι τιμές κυμαίνονται από $ 190-200, με την επιλογή του φελλού διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες και σε υψηλή και χαμηλή για το σχεδιασμό top Air Force 1.
 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Nike  χρησιμοποιεί φελλό στα υποδήματα της. Πέρυσι, η Nike κυκλοφόρησε το LeBron X EXT Cork Edition ως φόρο τιμής στον μπασκετμπολίστα LeBron James και την ομάδα του Miami Heat που κέρδισε το πρωτάθλημα του NBA.
 
«Η ιεροτελεστία του κάθε πρωταθλητή είναι η γιορτή postgame, και τίποτα δεν είναι περισσότερο συνώνυμο με τον εορτασμό από το άνοιγμα των φιαλών σαμπάνιας», αναφέρει η περιγραφή στην ιστοσελίδα της Nike για το πρωτοποριακό $ 250 design.
 
 Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Nike ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα σχέδιο για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με  αυτο – δετα «δυνατά» κορδόνια, όπως αυτά που φορούσε ο Marty McFly στο Back to the Future Part II.
 
 Σχεδιασμένο από τον Tinker Hatfield, τα αυτό – δετα αθλητικά παπούτσια θα παρουσιαστούν το 2015 για να σηματοδοτήσουν την 30η επέτειο του «Επιστροφή στο Μέλλον».
 
 
 
krasiagr.com/?p=57797
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου