Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Χαμένο πορτοφόλι βρέθηκε μετά από 71 χρόνια +vid


Η απώλεια ενός πορτοφολιού είναι μια δυσάρεστη στιγμή, και ελπίζουμε σε έναν καλό Σαμαρείτη να το επιστρέψει, πράγμα που συμβαίνει πολύ σπάνια.

Το να βρει κάποιος ένα πορτοφόλι είναι θέμα τύχης, αλλά το να βρει κάποιος ένα πορτοφόλι που ήταν χαμένο για 71 ολόκληρα χρόνια; Αυτό είναι μάλλον τζακ ποτ!
Αυτό ακριβώς συνέβη στον Clare McIntosh. Το περιστατικό συνέβη σε ένα παλιό κινηματοθέατρο στην Άιοβα των ΗΠΑ, που υπήρχε από την δεκαετία του 1920 και ήταν σε διαδικασία ανακαίνισης. Ένας υπάλληλος, ενώ ξήλωνε το πάτωμα παρατήρησε κάτι παράξενο να ξεχωρίζει. Μόλις το σήκωσε, συνειδητοποίησε, ότι ήταν ένα παλιό πορτοφόλι. Μόλις είδε πόσο παλιά ήταν τα περιεχόμενα του, έμεινε άναυδος.

Διάφορα έγγραφα που βρέθηκαν μέσα χρονολογούνταν από το 1944 και βρέθηκαν μέχρι και αποκόμματα για μερίδες φαγητού από τον πόλεμο. Ο ιδιοκτήτης του θέατρου βρήκε μια χειρόγραφη ταυτότητα μέσα στο πορτοφόλι, που έδειχνε ότι ανήκε στον άντρα Clare McIntosh, του οποίου ο τηλεφωνικός αριθμός ήταν το 8! Ευτυχώς, 71 χρόνια αργότερα, ο Clare ήταν ακόμα ζωντανός και καλά στην υγεία του και ήταν χαρούμενος που βρέθηκε επιτέλους το χαμένο του πορτοφόλι! Μάλλον θα το προσέχει καλύτερα αυτή τη φορά!

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε ολόκληρη την ιστορία του χαμένου πορτοφολιού και πως κατέληξε τελικά στον αρχικό του ιδιοκτήτη!

 πηγή: fanpage.gr








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου