Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ήρθε στην Ελλάδα με διαβατήριο του ψευδοκράτους ~ Έλεος πια με τους νενέκους και τους προκλητικούς τουρκαλάδες


Δεν μας φτάνει η ξεφτίλα με τους τους τουρκαλάδες αστυνομικούς στα ελληνικά νησιά 4 ημέρες πριν την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ένας από αυτούς ήρθε και με διαβατήριο του ψευδοκράτους! Και αντί να τους στείλουν ΟΛΟΥΣ πακέτο πίσω, ακόμη συσκέπτονται τί θα τον κάνουν.

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ένας από τους έξι Τούρκους αστυνομικούς...
που έφθασε στη Χίο το βράδυ της Κυριακής, έκανε χρήση διαβατηρίου που έφερε σφραγίδα του ψευδοκράτους.

Ο Τούρκος Αστυνομικός, παρότι του επιτράπηκε η είσοδος για διανυκτέρευση στη Χίο, το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Τελωνείο του νησιού μέχρι να αποφασιστεί εάν θα γίνει αποδεκτός και θα αναλάβει δράση στο Hotspot της Χίου ή θα αναγκαστεί να επιστρέψει στον Τσεσμέ και από εκεί στη Σμύρνη.

Το ρεπορτάζ του politischios.gr επιβεβαίωσε ερωτώμενη και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος Αστυνομικός παραμένει σε περιορισμό στο Τελωνείο του νησιού.

Αρμόδια στελέχη κάνουν λόγο για εσκεμμένη κίνηση της γειτονικής χώρας αφού η είσοδός του στο νησί, θα μπορούσε να αποτελέσει έμμεσο τρόπο αναγνώρισης τους ψευδοκράτους από την Ελλάδα.
 
«Το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι η είσοδος στη χώρα μας με τέτοιο διαβατήριο απαγορεύεται ρητά. Συνεπώς δεν μπορεί να μη γνώριζαν ότι θα υπάρξει πρόβλημα κατά την είσοδό του στην Ελλάδα. 
Τα συγκεκριμένα στελέχη προέρχονται από μία Υπηρεσία που ασχολείται με ζητήματα ασύλου στην Τουρκία και γνωρίζουν πολύ καλά τα δεδομένα μεταξύ των δύο χωρών καθώς και την πάγια θέση της Ελλάδας σε σχέση με το ψευδοκράτος», ανέφεραν στον «π» τα ίδια στελέχη.

Να σημειωθεί ότι στην υπόθεση ενεπλάκη και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ..!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ndBaz4lFN7E

To φορολογικό πρόγραμμα του ΕΠΑΜ http://desmevsi.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BC/

Δημοσίευση σχολίου