Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Aγανακτισμένη ελληνίδα μάνα παρήλασε στη βροχή pics+vis


Μια αγανακτισμένη γυναίκα, μια μητέρα δύο παιδιών, ξάφνιασε τους πάντες το πρωί της Παρασκευής, στην οδό Μανωλοπούλου στον Πύργο.
Την ώρα που μικροί και μεγάλοι προσπαθούσαν να προστατευτούν από τη βροχή και το χαλάζι, εκείνη σε πείσμα όλων όσων συμβαίνουν σε αυτήν τη χώρα και εξοργισμένη με την καθυστέρηση...
των επισήμων να παρευρεθούν στην εξέδρα τους (λόγω κακοκαιρίας), έκανε κάτι αυθόρμητο. Πήρε την τεσσεράμισι ετών κόρη της και μια ελληνική σημαία στα χέρια και ξεκίνησε να κάνει παρέλαση μέσα στην καταιγίδα.Η Κατερίνα Τσιρώνη, κάτοικος Πύργου, δικαστική επιμελήτρια, μιλώντας στο ilialive.gr μίλησε για την αντίδρασή της αυτή.

«Έχει να κάνει με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα. Με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας σε διάφορα θέματα, με την ασέβεια των επισήμων να μην κατεβαίνουν και να μην ξεκινά η παρέλαση, ενώ ξέρουν πως περιμένουν μικρά παιδιά και έχουν ξυπνήσει από πολύ πρωί. Είναι μεγάλη προσβολή. Για μένα, για όλους τους Έλληνες. Οι εθνικές επέτειοι είναι από τις λίγες αξίες που έχουμε. Δεν ήταν κάτι που μελέτησα. Αυθόρμητα πήρα το παιδί μου που του είχα υποσχεθεί ότι θα κάνει παρέλαση και κάναμε παρέλαση μέσα στη βροχή» ανέφερε.«Δεν ξέρω τι θα γίνουμε στην Ελλάδα. Ζούμε σε μια χώρα που δεν κάνει τίποτα για να ζήσουμε» συμπλήρωσε με παράπονο...

«Μαζέψτε τα σκουπίδια»


Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη λόγω μεγάλης καθυστέρησης των επισήμων να βρεθούν στις θέσεις τους προκειμένου να ξεκινήσει η παρέλαση.

Η απουσία αυτή -και ενώ κάτοικοι και επισκέπτες ήταν βρεγμένοι ως το... κόκκαλο- προκάλεσε εκνευρισμό σε αρκετούς παρευρισκόμενους, οι οποίοι πέταξαν καρέκλες από τον χώρο της εξέδρας και σήκωσαν πανό, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για το πρόβλημα που υπάρχει με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Το πανώ τοποθετήθηκε στην άδεια εξέδρα των επισήμων εν μέσω καταρρακτώδους βροχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου