Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Φασιστική επίθεση στη Μυτιλήνη


Ακροαριστερός επιτέθηκε με φασιστικό μίσος και τραυμάτισε Έλληνα αστυνομικό.

Η χθεσινή καραγκιοζοπαράσταση που πραγματοποιήθηκε έξω από το «χοτ σποτ» της Μόριας από ομάδες ακροαριστερών και αγνώστου κατηγορίας φύλο, που γουστάρουν λαθρομετανάστες ενάντια στο νέο καθεστώς λειτουργίας του «χοτ σποτ» μετά τη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας έληξε με μικρής κλίμακας επεισόδια ενώ έγινε η προσαγωγή ενός ατόμου.

Η προσαγωγή όμως στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη με τις κατηγορίες της αντίστασης, της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης της πρόκλησης διακεκριμένης φθοράς.
Πρόκειται για 33χρονο ελληνόφωνο ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένο όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας, βάφοντάς το με σπρέι.

Στη συνέχεια και όταν εντοπίστηκε από αστυνομικό και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, επιτέθηκε σε βάρος του τελευταίου, ρίχνοντας του μπογιά με το ίδιο σπρέι στο πρόσωπο και στα μάτια και χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι.

Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός ακόμη ατόμου, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος συνέδραμε στην προσπάθεια του 33χρονου να αποφύγει τη σύλληψη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν βλεπω καμια φασιστικη επιθεση και φασιστικο μισος
βλεπω αναρχοκομουνιστικη μπολσεβικικη αριστερη εαμοβουλγαρικη επιθεση και μισος.....

Unknown είπε...

Δεν τόχεις με το χιούμορ μάλλον

Δημοσίευση σχολίου