Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Old Nick ~ Secret porn star & καθηγητής σε πανεπιστήμιο


Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία μετά από την αποκάλυψη ότι ένας αξιοσέβαστος 61χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ πρωταγωνιστεί εδώ και δέκα χρόνια σε ταινίες πορνό, όπου κάνει σεξ αποκλειστικά με γυναίκες στην ηλικία των φοιτητών του.

Ο Nicholas Goddard, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διδάσκει χημική μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, διαθέτει μια...
λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα με δεκάδες σημαντικές δημοσιεύσεις.  Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, η εκπαίδευση δεν είναι ο μόνος τομέας στον οποίον «διαπρέπει» ο έγκριτος καθηγητής και πατέρας τριών παιδιών.

Με το ψευδώνυμο «Old Nick», ο Goddard πρωταγωνιστούσε εδώ και δέκα χρόνια σε ταινίες σκληρού πορνό, όπου έκανε αποκλειστικά σεξ με γυναίκες στην ηλικία των φοιτητριών του, δηλαδή όχι πάνω από 25 χρονών.

Παρά το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος καθηγητής αποφάσισε πριν δύο μήνες να διακόψει την καριέρα του στη βιομηχανία του πορνό, οι αποκαλύψεις σχετικά με τη διπλή ζωή του έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο του βρετανικού πανεπιστημίου όπου εργάζεται, με πολλούς να ζητούν την απόλυσή του.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι υποκριτικό να βλέπουν τόσο πολλοί άνθρωποι πορνό και ταυτόχρονα να κατακρίνουν τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σε αυτές τις ταινίες. «Μερικές φορές κάνεις πράγματα για τα οποία μετανιώνεις. Έχω σταματήσει να εργάζομαι σε αυτόν τον κλάδο από τον Γενάρη, είχε καταντήσει πολύ κουραστικό για εμένα. Ωστόσο, ό,τι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δική μου δουλειά και όχι του πανεπιστημίου», δήλωσε ο καθηγητής, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει στους ακαδημαϊκούς κύκλους.

Π.Θ. / dailymail










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου