Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Τσίπρας θεούλης ~ Όλη μέρα τσίπουρα κι εκδρομούλες!


*Έτσι εξηγούνται τα μπουκάλια με νερό που πίνει στις ντεμέκ συνεντεύξεις: Σβήνει τις καούρες!

Το ηλιόλουστο Σάββατο στάθηκε μια πρώτης τάξεως αφορμή για τον πρωθυπουργό να πιεί τσίπουρα στο Ζάππειο παρέα με στενούς του συνεργάτες.

Στην παρέα του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο...
Νίκος Παππάς, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ λίγο αργότερα προστέθηκαν και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Γιώργο Χουλιαράκη.

Οπως μεταδίδει το iefimerida.gr, στο τραπέζι τους πλησίασε μια κυρίαμε μία τεράστια μπουκάλα κόκκινο κρασί, από την έκθεση κρασι ού που γινόταν στις αίθουσες του Ζαππείου. Κάλεσε τον πρωθυπουργό στην έκθεση, ενώ δεν παρέλειψε να του χαρίσει τη μεγάλη φιάλη με το κόκκινο κρασί «Νεμέας», ποικιλία «αγιορείτικο».

Στην παρέα προστέθηκε αργότερα και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρούλιας. «Το καλύτερο αριστερό μπακ», φέρεται να σχολίασε ο Πρωθυπουργός,σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ποδόσφαιρο και κατέληξε στη διακοπή του κυπέλλου μετά τα επεισόδια της Τούμπας ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κατά την επιστροφή της παρέας στο Μαξίμου, με τα πόδια όπως και πήγαν, εμφανίστηκε μια οικογένεια με το παιδάκι της.  «Ιουλία, Ιουλία, ο πρωθυπουργός για τον οποίο μιλάγαμε χθες βράδυ», είπε η μαμά στο κοριτσάκι με τον κ. Τσίπρα να σταματά να τους χαιρετά και μιλά με το μικρό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου