Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Εκπορνεύονται για τα δίδακτρα Γερμανοί - Γάλλοι


Πρόθυμο να στραφεί στην πορνεία προκειμένου να χρηματοδοτήσει τις πανεπιστημιακές σπουδές του δηλώνει το ένα τρίτο των φοιτητών στο Βερολίνο, σύμφωνα με έρευνα που εκπόνησαν φοιτητές του πανεπιστημίου Humboldt.

Η εντυπωσιακή έρευνα έδειξε ότι το 4% των φοιτητών στην πόλη έχουν ήδη προσφύγει σε κάποιο «σεξουαλικό μέσο» για να αντλήσουν χρήματα: Πορνεία, αισθησιακούς χορούς ή και «επιδείξεις» στο Internet.
Δηλώνουν, μάλιστα, ότι...
 εξωθήθηκαν σε αυτήν την εργασία εξαιτίας της αύξησης στα δίδακτρα και της ταυτόχρονης αύξησης του φόρτου εργασίας των φοιτητών. Ανάλογη τάση προς την πορνεία ως πηγή άντλησης εισοδημάτων για τη χρηματοδότηση των σπουδών τους παρουσιάζουν και οι Γάλλοι φοιτητές, αν και σε μικρότερο βαθμό.
Στο Παρίσι

Η έρευνα έδειξε ότι το 29,2% των φοιτητών στο Παρίσι σκέφτονται να στραφούν σε «σεξουαλικά μέσα» για να κερδίσουν χρήματα, ενώ στο Κίεβο το ποσοστό μειώνεται στο 18,5%. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 30% των φοιτητών που εργάζονται στη «βιομηχανία του σεξ» έχουν ήδη χρέη προς τις τράπεζες, ενώ το 18% των φοιτητών με χρέη σκέφτονται να στραφούν σε αυτόν τον τύπο δουλειάς. Επίσης, ο αριθμός των ανδρών που σκέφτεται το ενδεχόμενο να εργαστεί στη «βιομηχανία του σεξ» είναι ίδιος με αυτόν των γυναικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου