Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ποιος είναι ο μαχαιροβγάλτης που δολοφόνησε τον Καντάρη



Λαθρομετανάστης φυσικά. ~ Είχε φτιάξει ομάδα που λήστευε περαστικούς

Σεσημασμένος για ληστείες και ιδιαίτερα σκληρός, είναι ο 27χρονος Αφγανός που έσφαξε τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη για μία κάμερα, ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, απ’ ό,τι φαίνεται, έγινε για...
 τα 120 ευρώ που έβαλαν στην τσέπη από την κάμερα που άρπαξαν από τον άτυχο πατέρα και πούλησαν στη μαύρη αγορά στο Μοναστηράκι, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και του τρίτου συνεργού, υπηκόου από το Πακιστάν, συνεχίζονται.

Ο ένας από τους φονιάδες της Πλατείας Βικτωρίας είχε αποφυλακιστεί με τις… ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη!
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος είναι σεσημασμένος ληστής του δρόμου, ιδιαίτερα άγριος και σκληρός και το τελευταίο διάστημα είχε φτιάξει με τους άλλους δύο αλλοδαπούς ομάδα που «χτυπούσαν» περαστικούς στο κέντρο της Αθήνας για να αρπάξουν λίγα ευρώ ή προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχοντας στα χέρια τους τα καρέ από το κλειστό κύκλωμα καταστήματος της περιοχής που είχε καταγράψει τα πρόσωπα των δραστών, κατάφεραν ύστερα από εντατικές έρευνες και αναζητήσεις στις πιάτσες και τα γκέτο των αλλοδαπών του κέντρου της Αθήνας το πρωί της Πέμπτης να κάνουν έφοδο σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Μενάνδρου και να προσαγάγουν δεκάδες άτομα, ανάμεσα στους οποίους και τους δύο Αφγανούς μαχαιροβγάλτες της Ομόνοιας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αλλοδαπού ληστή του δρόμου συνεχίζονται.
Π.Θ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ..

Δημοσίευση σχολίου