Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Νέο επεισόδιο βίας στη ζούγκλα των Αθηνών (Βίντεο)


Δύο αστυνομικοί και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν, έπειτα από αιματηρή συμπλοκή στην Πεύκη.

Την περίεργη υπόθεση, που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Πεύκης, ερευνά ήδη η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και η Αντιτρομοκρατική.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 7, όταν...
 στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άγνωστος τηλεφώνησε και έκανε λόγο για ενοχλητικά άτομα.

Αμέσως ένα περιπολικό μετέβη στο σημείο, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Επικούρου και το πλήρωμα πλησίασε δύο υπόπτους, για να τους ελέγξει.

Ακολούθησε συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα δύο αστυνομικοί, αλλά και άλλα δύο άτομα, να τραυματιστούν.

Μάλιστα, το δεύτερο άτομο, που επίσης φέρεται να έχει τραυματιστεί, κατάφερε να διαφύγει, καθώς επιβιβάστηκε στο περιπολικό και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα το περιπολικό εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην οδό Θεσσαλονίκης στην Κηφισιά.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ένα νεαρό άτομο, που βγήκε έξω τρέχοντας και φαινόταν να είναι τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκε ένας πολίτης, ο οποίος χειρουργείται αυτήν την ώρα. Φέρει τραύματα από σφαίρα στο μηρό και στο χέρι.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν στο ΚΑΤ. Ο ένας εξ αυτών έχει τρεις σφαίρες στο στήθος και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου