Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Βγήκανε παγανιά όλοι οι επιστημονικοί αναλυτές για υπνωτισμό


Όποιο καθεστωτικό μέσο μαζικής παραπληροφόρησης και να κοιτάξεις, θα δεις αναλύσεις επί αναλύσεων και συμψηφισμό της στυγερής δολοφονίας του 44χρονου πολύτεκνου οικογενειάρχη Έλληνα από λαθρομετανάστες, με την εξίσου στυγερή δολοφονία του σεσημασμένου για ναρκωτικά και εμπόριο όπλων-γυναικών από το Μπαγκλαντές, που σαφώς έγινε από άλλα μπουμπούκια που λυμαίνονται την Ελλάδα (την τελευταία περίοδο κάθε εβδομάδα είχαμε τουλάχιστον ένα περιστατικό  σφαγμένου λαθρομετανάστη μέσα σε κάδο σκουπιδιών).

Επίσης καταδικάζεται η "βία" των αστυνομικών εναντίων "αθώων διαδηλωτών" ~παρακρατικών ακροαριστερών με δολοφονικές διαθέσεις είναι το ορθόν, μιας και...
 οι μολότωφ-μάρμαρα-κοτρώνια-βόμβες με καυστικά υγρά είναι εργαλεία φόνου (θλιβερό παράδειγμα οι τραυματίες και παρολίγον νεκροί πολίτες από μολότωφ χθες στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων).  Υπόψιν ότι ο ακροαριστερός του ΝΑΡ που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δεν χτυπήθηκε με γκλοπ όπως παραπληροφορούνε οι ακροαριστεροί βουλευτές του Σύριζα, οι οποίοι μαζί με 80 παρατρεχάμενους (!) επιτέθηκαν μέσα στο νοσοκομείο σε 2 αστυνομικούς που έκαναν έρευνα για τον τραυματισμό του ακροαριστερού.
Τα πράγματα είναι υπερβολικά απλά και τα βλέπεις πεντακάθαρα, απλά συγκρίνοντας συνολικά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, με οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού. Τόση ανομία, διαφθορά, εγκληματικότητα, παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση καταστάσεων δεν υπάρχει πουθενά.

Ποιός φταίει; -Οι πολιτικοί των τελευταίων 35 χρόνων που κατάφεραν να επιβάλλουν την κομματικοποίηση των πάντων. Εκπαίδευση, Δημόσιο και Υπηρεσίες έχουν κατακλειστεί από παράσιτα κομμάτων που χειρίζονται τα νήματα της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών.





Έκαναν συμμέτοχο τον πολίτη σε κάθε μορφής φαγώματος ή διαποτίζοντάς τον με το δηλητήριο του ωχαδερφισμού και της ιδιοτέλειας τον μετέτρεψαν σε "ιδιώτη".

Η περιβόητη γενιά του Πολυτεχνείου, κατέστρεψε τουλάχιστον τις 2 επόμενες γενιές, φορτώνοντάς την με ένα υπέρογκο χρέος, με απαξίωση υποδομών, με καταστροφή του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς.



Και σα να μην έφταναν αυτά, την απειλούν με αφανισμό, φέρνοντας και εκλωβίζοντας εκατομμύρια λαθρομεταναστών και όταν ακούγονται ισχνές φωνές διαμαρτυρίας, εμφανίζονται οι "επιστήμονες" και οι μεγαλοδημοσιογράφοι για να τους φέρουνε στον ίσιο δρόμο και να τους δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα. -Σε ποιούς; σε αυτούς που τα τελευταία 15 χρόνια υπομένουν κάθε είδους εγκλήματα, ανεργία, προσβολές και βιώνουν τον τρόμο του βιολογικού αφανισμού, από κάποιον "καημένο λαθρομετανάστη".

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ! ΕΩΣ ΕΔΩ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου