Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Illuminati οι μυστικοί εξουσιαστές; ~ Στα νέα Φαινόμενα


Διαθέσιμο δωρέαν το νέο εβδομαδιαίο ένθετο περιοδικό με "ψαγμένα" θέματα. Σε αυτό το τεύχος, την τιμητική τους έχουν οι μυστικές εταρείες:

  • Τεκτονισμός ~ Μύθοι & αλήθειες
  • Ιλουμινάτι
  • Ναΐτες ~ Οι άγνωστοι ιππότες
  • Καθαροί και Βογομίλοι
  • Thanateros


Κατεβάστε από εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πω πω! τέλειο! Κάνει τα τζόβενα - εφήβους κοινώς- ν ανατριχιάζουν από συγκίνηση!! μπρρρρρ!
Τσιπουρομάνα.
Ερώτηση κρίσεως. τι κρασί πάει με την πανσέληνο του Μάη; Ένα Μοσχοφίλερο ή κάτι πιο σοφτ, ένα ροδίτη; Ή χι χι επίσκεψη σ Αμερικάνικο ξενοδοχιάκι με μπέρμπον κλπ κι ότι ήθελε προκύψει; Τι να πει κανείς! η ζωή έχει καταντήσει μια παραβίαση... από ποιον σε ποιον;
από μένα καλημερούδια μου είστε πολύ συμπαθείς!

Κρασοπατήρ είπε...

Πανσέληνο Μάη πάει και με Μοσχοφίλερο, πάει και με Μοσχάτο Αλεξανδρείας ~ ανάλογα με την παρέα και το "ρόφημα" βεβαίως. Καλημέρα ή καληνύχτα ;) 5:12 τα χαράματα!

Summertime Blues είπε...

ορίστε, φρονίμεψα! τώρα είναι νωρίτερα. αχ πάει το μοσχοφίλερο κλαψ, αλλά τι να γίνει έτσι είναι η ζωή - τ άλλο θα τ δοκιμάσω εν ευθέτω χρόνω -. ακούω κάτι έξαλλα του django reinheardt και χαίρομαι, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! αυτός ο τύπος έχει ένα όνομα που από hard κοτσάρει κι ένα t κι όλα μέλι γάλα! αναρωτιέμαι διαβάζοντας τα δικά σας, να ετοιμάσω βαλίτσες γι αλλού; άλλους πλανητες προλαβαίνω; απ αυτούς που ωκεανους κλπ. Ν ανοίξω κουλουρτζίδικο να μάθουν κι αδαείς εξωγήινοι από καλό φαγητό. - αυτά γίνονται άμα είναι νωρίς έχω ρέντα!- τέλος πάντων καληνύχτα, τσιπουρομάνα, μην ψήνεστε το ροκαμπιλάδικο του μπλογκ είναι για αμετανόητους..

Summertime Blues είπε...

τώρα θα το πω, δεν κρατιέμαι, ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ το τραγουδάκι που λέει Πιες πιες της ταραχής το κρασί,πιες πιες μέθα μια νύχτα κι εσύ, σαν πειρατής να τριγυρνάς; - αυτό επειδή είδα τη φιάλη να γεμίζει α στα μά τη τα δυο ποτηράκια, under the spell of the moon..

Δημοσίευση σχολίου