Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τα περίεργα της εβδομάδος No14


Απαγορεύτηκε το βιβλίο του «Ισλαμικού Σεξ»
Χρησιμοποιούν ταμπόν, για να μεθύσουν!
Βρήκαν τρόπο να καταπολεμήσουν τα σκονάκια στην Κίνα Κούκλα ο τροχονόμος...
Η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής στην Πολωνία
Πρόταση γάμου με βέρες της δολοφονημένης
Πρόστιμο σε γαμπρό που παράτησε νύφη

Tης έκαψε το σπίτι επειδή την έβγαλε από τη λίστα φίλων της στο Facebook!
45χρονη Αμερικανίδα γίνεται μητέρα για… 20η φορά!
Το ζευγάρωμα αναβλήθηκε γιατί οι αρσενικοί πιγκουίνοι ήταν γκέι
Έλιωσε η σοκολατένια φούστα της στην πασαρέλα
Σεξ με ζώα για το 35% των αγροτών της Βραζιλίας



Χρησιμοποιούν ταμπόν, για να μεθύσουν!

Ένα νέο τρόπο, για να απολαμβάνουν το ποτό τους βρήκαν νέοι από το Φοίνιξ της Αμερικής. Χρησιμοποιούν ταμπόν, τα οποία βυθίζουν σε βότκα κι έπειτα τα χρησιμοποιούν

Καθώς το απορροφητικό υλικό είναι πλήρως κορεσμένο, το αλκοόλ απορροφάται αμέσως στην κυκλοφορία του αίματος κι έτσι μεθούν σχεδόν αμέσως.

Παράλληλα, αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε, ότι η δραστηριότητα δεν περιορίζεται μόνο στα κορίτσια.

Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού το σώμα απορροφά μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από εκείνη που καταναλώνεται σε φυσιολογικές περιστάσεις.





Βρήκαν τρόπο να καταπολεμήσουν τα σκονάκια στην Κίνα

Αποφασισμένοι να καταπολεμήσουν τα κρούσματα αντιγραφής μεταξύ των μαθητών στα διαγωνίσματα είναι οι διευθυντές ενός σχολείου στην πόλη Γουχάν στην επαρχία Χουμπέιστην κεντρική Κίνα.

Οι καθηγητές του γυμνασίου Σίνχουανκ, ανακάλυπταν ολοένα και περισσότερους μαθητές με «σκονάκια», κάτι που τους ανάγκασε να πάρουν δραστικά μέτρα για να σταματήσουν μια και καλή το φαινόμενο.

Έτσι, προκειμένου να ελέγξουν καλύτερα τους μαθητές, τους έβγαλαν από τις αίθουσες και τους έβαλαν να γράψουν το διαγώνισμά τους στο ύπαιθρο και συγκεκριμένα σε υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου ο ένας μαθητής θα είναι μακριά από τον άλλον, ώστε να μην μπορούν να μιλούν μεταξύ τους.

Επίσης, ο συγκεκριμένος χώρος έχει επίπεδα και έτσι οι καθηγητές θα μπορούν να τους επιβλέπουν αφ΄ υψηλού και πανοραμικά.



Κούκλα ο τροχονόμος...

Έναν πρωτότυπο και ανέξοδο τρόπο να (επιχειρήσει να) συνετίσει τους απρόσεκτους οδηγούς βρήκε η τροχαία της Κίνας.
Οι αρμόδιοι τοποθέτησαν σε ένα σημείο του δρόμου που ενώνει τη Σαγκάη με την Ναντζίνγκ μία κούκλα, σε ανθρώπινες διαστάσεις, την οποία έντυσαν με τα ρούχα ενός τροχονόμου.

Για να είναι πιο πειστικός ο ψεύτικος τροχονόμος, κρατά και μία βιντεοκάμερα.

Οι αρχές ευελπιστούν ότι η κούκλα τροχονόμος θα βάλει φρένο σε όσους οδηγούν επικίνδυνα.

Αλλά ακόμα και αν οι οδηγοί πάρουν χαμπάρι το κόλπο, υπάρχει και η κάμερα που κρατά, η οποία δεν είναι διόλου ψεύτικη και καταγράφει όλους όσους περνούν από μπροστά του.

Οπότε, οι επικίνδυνοι οδηγοί καταγράφονται στα αρχεία της τροχαίας.



Η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής στην Πολωνία

Η Πολωνία απέκτησε χτες την πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτίνα της.

Πρόκειται για την 57χρονη Αννα Γκρότζκα (φωτογραφία), η οποία ήταν γνωστή με το όνομα Κριστόφ προτού κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου στην Ταϊλάνδη.

Επίσης χτες ορκίστηκε και ο πρώτος ομοφυλόφιλος βουλευτής. Οι αναλυτές εκτιμούν πως η εισαγωγή των δυο αυτών πολιτικών στο πολωνικό Κοινοβούλιο δείχνει την υποχώρηση της επιρροής της πολωνικής Εκκλησίας στους πολίτες. Αμφότεροι ανήκουν στο Κίνημα Πόλικοτ το οποίο κατέβηκε στις εκλογές του Οκτωβρίου με σφοδρή κριτική κατά των κληρικών καταδικάζοντάς τους κυρίως για την εμπλοκή τους στην πολιτική.



Απαγορεύτηκε το βιβλίο του «Ισλαμικού Σεξ»

Οι αρχές της Μαλαισίας απαγόρευσαν την έκδοση οδηγού με τίτλο «Ισλαμικό Σεξ» από τη... «Λέσχη Υπάκουων Γυναικών» ο οποίος δίνει πρακτικές πληροφορίες για τον καλύτερο τρόπο που μια μουσουλμάνα μπορεί να «ικανοποιήσει τον σύζυγό της».

Το βιβλίο του... καλού «Ισλαμικού Σεξ», μεταξύ άλλων, προτείνει στις γυναίκες να «πέφτουν στο κρεβάτι και να ικανοποιούν τον σύζυγό τους», εκτιμώντας ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν καλύπτουν παρά μόνο το 10% των σεξουαλικών αυτών αναγκών.

Στις 115 σελίδες του, στις οποίες βεβαίως δεν υπάρχουν εικόνες, επισημαίνεται δε, πως μια «υπάκουη γυναίκα θα πρέπει να κάνει ομαδικό σεξ μαζί με τις άλλες γυναίκες του συζύγου της»!

Όποιος (ή μάλλον όποια) βρεθεί να έχει στην κατοχή του το βιβλίο κινδυνεύει με παχυλό πρόστιμο ύψους 50,000 ringgit (11.468 ευρώ) ενώ όποιος αναπαράγει το βιβλίο κινδυνεύει με φυλάκιση τριών ετών.


Tης έκαψε το σπίτι επειδή την έβγαλε από τη λίστα φίλων της στο Facebook!


Πού να το φαντάζονταν οι δημιουργοί της γνωστής διαφήμισης με το Facebook ότι θα ήταν… βγαλμένη από τη ζωή! Κι’ αυτό διότι η 30χρονη Αμερικανίδα Τζένιφερ Κριστίν Χάρις βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής με εγγύηση ύψους 100.000 δολαριών επειδή έβαλε φωτιά στο γκαράζ φιλικού ζευγαριού, ως αντίποινα στο «unfriend» της «κολλητής» της, Νίκι Ράσμουσεν!

Οι αρχές της Αϊόβα ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο φίλες κανόνιζαν στο Facebook πάρτι γενεθλίων του συζύγου της Ράσμουσεν. Τσακώθηκαν στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, η Ράσμουσεν διέγραψε την κατηγορούμενη από τη λίστα των φίλων της και η Χάρις έβαλε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού των φίλων της!

Εκείνοι βγήκαν έξω στη 1 τα ξημερώματα για να γλυτώσουν, καθώς η φωτιά επεκτάθηκε! Η Χάρις, η οποία ήταν μια από τις παράνυμφους της Ράσμουσεν στο γάμο της (!) κατηγορείται για κακούργημα πρώτου βαθμού και έχει προφυλακιστεί στην Polk County Prison.



45χρονη Αμερικανίδα γίνεται μητέρα για… 20η φορά!


Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 19 παιδιά (10 αγόρια και 9 κορίτσια) έχει μία 45χρονη Αμερικανίδα, η οποία κυοφορεί το 20ο αδερφάκι τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια η Μισέλ Ντούγκαρ από το Αρκανσο στα αμερικανικά ΜΜΕ, αναμένεται να γεννήσει το 20ο παιδί της τον Απρίλιο του 2012.

Πατέρας και των 20 παιδιών είναι ο σύζυγός της, ο 45χρονος Τζιμ Μπομπ, κτηματομεσίτης, με τον οποίο είναι παντρεμένη 23 χρόνια.

Η Μισέλ, η οποία αθλείται πέντε από τις επτά μέρες της βδομάδας και ακολουθεί υγιεινή διατροφή, γεννάει ένα παιδί κάθε 18 μήνες περίπου.

Μιλώντας στην εκπομπή Today show του τηλεοπτικού δικτύου NBC, δήλωσε «πάντοτε υπάρχει ο χώρος για ένα ακόμα παιδί», δήλωσε σήμερα η Ντούγκαρ.

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά είναι σήμερα 23 ετών, ενώ το μικρότερο μόλις 23 μηνών, ενώ το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο εγγόνια.

Πάντως, παρά τα 19 παιδιά, η μαμά έχει φτιάξει website, στο οποίο αναφέρει πληροφορίες για την οικογένειά της.
 
 
Το ζευγάρωμα αναβλήθηκε γιατί οι αρσενικοί πιγκουίνοι ήταν γκέι

Δύο αρσενικοί αφρικανικοί πιγκουίνοι, ο Πέντρο και ο Μπάντι, έγιναν ζευγάρι στον Ζωολογικό Κήπο του Τορόντο.
Μένουν χωριστά από τους άλλους και έχουν συμπεριφορές φλερτ και ζευγαρώματος, που παρατηρούνται μόνο μεταξύ αρσενικών και θηλυκών.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Πέντρο και ο Μπάντι ανήκουν σε ένα είδος που βρίσκεται στο χείλος της εξαφάνισης. Ετσι, οι υπεύθυνοι του κήπου πρόκειται να τους χωρίσουν, παρά τις διαμαρτυρίες των ζωόφιλων. Ανακοίνωσαν όμως πως μόλις γονιμοποιήσουν τις θηλυκές συντρόφους τους, θα τους εγκαταστήσουν δίπλα δίπλα για να εκκολάψουν μαζί τα αυγά τους, σαν καλοί μπαμπάδες…

Έλιωσε η σοκολατένια φούστα της στην πασαρέλα
Συμμετοχή σε ένα διαφορετικό είδος πασαρέλας έβαλαν πολλές γνωστές κυρίες της Γαλλίας. Οι κυρίες ήταν ντυμένες με δημιουργίες οι οποίες ήταν φτιαγμένες από ζαχαροπλάστες. Η τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, Karine Ferri, όμως φαίνεται ότι δεν …άντεξε και η σοκολατένια φούστα της άρχισε να λιώνει επί πασαρέλας. Η Ferri αρχικά προσπάθησε να σταματήσει την πτώση αυτής της «ιδιαίτερης» φούστας αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε.



 
 
 
Πρόταση γάμου με βέρες της δολοφονημένης


Ένας άντρας από το Σικάγο της Αμερικής ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Ο τρόπος, όμως, με τον οποίο κατάφερε να αποκτήσει το δαχτυλίδι προκάλεσε σοκ.

Ο Raymond Harris που είχε βγει από την φυλακή μόλις 6 μήνες πριν, χτύπησε μία ηλικιωμένη γυναίκα μέχρι θανάτου και σαν να μην έφτανε αυτό χρησιμοποίησε το δαχτυλίδι της, για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του 5 μέρες μετά.

Στον άντρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και για ληστεία, ενώ βρίσκεται υπό κράτηση χωρίς εγγύηση για τον θάνατο της 73χρονης Virgina Perillo.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γηραιά κυρία επέστρεφε στο σπίτι της, αφού πρώτα είχε επισκεφτεί τον σύζυγό της που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, όταν ο Harris της επιτέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού της.



Πρόστιμο σε γαμπρό που παράτησε νύφη

Όσοι από εσάς σκοπεύετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, πρέπει να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά, αφού ένας άντρας από το Ρίο ντε Τζανέιρο άφησε την νύφη του στα κρύα του λουτρού και τώρα πρέπει να πληρώσει 4.400 ευρώ.

Το ζευγάρι επρόκειτο να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2007, όταν ο Marcelo de Azevedo Fernandes ακύρωσε τον γάμο τελευταία στιγμή.

Όμως, η Cristiane Costa de Andrade δεν θα άφηνε τον πρώην αρραβωνιαστικό της να την γλυτώσει τόσο εύκολα. Οδήγησε την υπόθεση στο δικαστήριο του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου ο δικαστής αποφάσισε υπέρ της.

Ο δικαστής δήλωσε, ότι η ταλαιπωρία και η ταπείνωση της μέλλουσας νύφης δεν μπορούν να αγνοηθούν κι έτσι υποχρέωσε τον Fernandes να πληρώσει 4.400 ευρώ.

Το πρόστιμο υποτίθεται, ότι θα πληρώσει τα έξοδα του γάμου αλλά και τις επισκέψεις της Andrade στον ψυχίατρο.



Σεξ με ζώα για το 35% των αγροτών της Βραζιλίας

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο, το 35% των αγροτών από την Βραζιλία είχαν σεξουαλικές επαφές με ζώα.

Η επαφή με ζώα θεωρείται πιθανό αίτιο για την εμφάνιση καρκίνου των γεννητικών οργάνων στους άντρες.

Στην μελέτη πήραν μέρος 492 άντρες μεταξύ των 18 και 80 ετών. Από αυτούς το 45% έπασχαν από καρκίνο του πέους δείγμα που συγκρίθηκε με το 32% που ήταν απολύτως υγιείς.

Η έρευνα έδειξε, ότι το 59% έκανε σεξ με ζώα από ένα μέχρι 5 χρόνια, ενώ το 21% έχει την συγκεκριμένη συμπεριφορά, για περισσότερα από 5 χρόνια.
Παράλληλα, οι ερευνητές ανακάλυψαν μία σύνδεση μεταξύ του καρκίνου και του αριθμού των ζώων που οι άντρες χρησιμοποίησαν κάθε φορά.
Οι προτιμήσεις των αντρών περιλαμβάνουν από φοράδες και αγελάδες μέχρι γουρούνια και κότες.

Ο επικεφαλής της έρευνας, ο ουρολόγος Cassio Zequi ανέφερε, ότι η επαφή με ζώα μπορεί να προκαλέσει μικροτραυματισμούς στον ιστό του αντρικού μορίου, που μπορούν τελικά να οδηγήσουν στην εμφάνιση του καρκίνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου