Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Γιοκ το κουπόνι για γαλοπούλα από το Πρώτο Θέμα


PhotobucketΒροχή τα παράπονα και τα κραξίματα στο Πρώτο Θέμα που δεν έδωσε το περιβόητο πρώτο κουπόνι για τη γαλοπούλα.

Υπήρχε προσφορά με την οποία με μόλις ένα ευρώ και 3 αριθμημένα κουπόνια από την εφημερίδα, έπαιρνες ολόκληρη γαλοπούλα από τα Carrefour.

Αν και η εφημερίδα εδώ και 18 ημέρες διαφήμιζε ότι για όσους δεν πρόλαβαν το πρώτο κουπόνι, αυτό θα δινόταν και σήμερα μαζί με το τρίτο κουπόνι, ωθώντας έτσι εκατοντάδες, (εάν όχι χιλιάδες) να σπεύσουν να αγοράσουν την ακριβή έκδοση της  εφημερίδας. Ωστόσο, βρέθηκαν σήμερα...

στη δυσάρεστη έκπληξη να διαπιστώσουν ότι το πρώτο κουπόνι λείπει.

Τα παράπονα είναι δεκάδες και η εφημερίδα (σα να μην έφτανε η ταλαιπωρία του κόσμου από τις δημόσιες υπηρεσίες), δίνει τις εξής οδηγίες:

Το Πρώτο Θέμα ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί. Παρακαλούμε όσους από τους αναγνώστες μας δεν έχουν προμηθευτεί το πρώτο κουπόνι, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2106880700 και να αφήνουν τα στοιχεία τους, προκειμένου η εφημερίδα να τους αποστείλει το κουπόνι ταχυδρομικά, εάν βρίσκονται εκτός Αθήνων.

Οι κάτοικοι των Αθηνών μπορούν, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία της εφημερίδας (2106880700, Αποστόλου Παύλου 6, Μαρούσι), να ενημερώνονται για τις ημέρες και ώρες που μπορούν να έρχονται και να παραλαμβάνουν το κουπόνι τους.


Εδώ και ώρα στο τηλεφωνικό κέντρο έχει πάρει φωτιά και το ζητούμενο είναι εάν θα υπάρχουνε οι γαλοπούλες στα καρφούρ (εάν και όποτε παραλάβουν οι αναγνώστες το κουπόνι), μιας κι ενδέχεται να εξαντληθούν τα αποθέματα.

Πρόταση: Ρε παιδιά γιατί ταλαιπωρείτε τον κόσμο και αναστατώνετε τα ταχυδρομεία; Απλά βγάλτε ανακοίνωση & συννενοηθείτε με τα καρφούρ ότι την γαλοπούλα μπορούνε να τη λάβουνε όλοι όσοι έχουνε τα κουπόνια 2 & 3. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Η κατεψυγμένη γαλοπούλα (από τη Γαλλία) βάσει του νέου φυλλαδίου θα πωλείται από 17 έως 31 Δεκεμβρίου προς  2,75 ευρώ το κιλό (στα Lidl η ίδια μάρκα πωλείται προς 3,63 ευρώ).

Συμβουλή: Φυσικά το κατεψυγμένο δεν συγκρίνεται με το φρέσκο. Οι ελληνικές γαλοπούλες ελέω εορτών τσιμπάνε πάντα προς τα πάνω και θα τις αγοράσετε με 4,99~6,49 ευρώ το κιλό, ενώ αυτές ελευθέρας βοσκής κοστίζουν 8~9 ευρώ το κιλό. Επιλέξτε έως 6 κιλά για ευκολότερο ψήσιμο. Συνταγές για να τη μαγειρέψετε δείτε ΕΔΩ.



Ενημέρωση: Το κουπόνι εστάλει με courier & κάποιος από τη Θεσσαλονίκη, το είχε στα χέρια του την Τρίτη το μεσημέρι.

Η γαλοπούλα το τσέκαρα είναι σε δύο μεγέθη 3,8 & 4,4 κιλά.

Photobucket



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε πάρει τηλέφωνο την Δευτέρα και από την Τρίτη περιμένουμε το κούριερ με το κουπόνι.. Και είμαστε στην Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη και αισχος να πηγαινουμε στα ταμεια σαν ζητιανοι για να παρουμε μια χριστουγγενιατικη γαλοπουλα ,για αυτη την συμπεριφορα της εφημεριδας , δεν εχετε τουλαχιστον την ευαισθησια να εχετε ενα τηλεφωνο επικοινωνιας ανοικτο να ξερουμε τι ισχυει και τι δεν ισχυει . εχετε την δυνατοτητα να το διορθωσετε δινοντας εντολη στο careffour με τα στοιχεια εκαστου αναγνωστη και να ισχυει μεχρι 31 δεκεμβριου . περιμενω μια απαντηση στην διευθυνση αυτου του
dmfe@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου