Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

«Πακιστανός κέρδισε το Τζόκερ; Υπάρχει θεός τελικά!»


Το «μυστήριο» γύρω από το πρόσωπο του υπερτυχερού του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος κέρδισε 9,5εκατ ευρώ με ένα δελτίο των 3 ευρώ τελείωσε, αφού πρώτα ειπώθηκαν και γράφθηκαν άπειρες μπούρδες και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό είναι το σχετικό σχόλιο της λαθρολάγνας βουλευτή Αχαΐας του κόμματος, κυρίας Μαρίας Κανελλοπούλου, στην προσωπική της σελίδα στο facebook:


«Χαχαχαχαχαχαχαχα........Τι ακούω;;;Τί διαβάζω;;;;Τι μαθαίνω;;;;Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;;Υπάρχει θεός τελικά!!!!», με τους διαδικτυακούς φίλους τους να σχολιάζουν, από την μεριά τους, ποικιλοτρόπως την άποψη αυτή.




...
Μετά από τρεις ημέρες που όλη η Ελλάδα έψαχνε τον νέο εκατομμυριούχο της χώρας, ο τυχερός του Τζόκερ εμφανίστηκε -διά του δικηγόρου του- και έδωσε τέλος στις όποιες φήμες για την ταυτότητά του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να παραλάβει την επιταγή των 9,5 εκατ. ευρώ, ένας δικηγόρος, λέγοντας ότι έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο και ότι εκπροσωπεί Ελληνα πελάτη του. 
Και κάπως έτσι μπήκε ένα τέλος στις φήμες που είχαν κατακλύσει τα μέσα μαζικής δικτύωσης για μετανάστη από το Πακιστάν τυχερό του Τζόκερ. 
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έκανε τον γύρο του Διαδικτύου μια «συνέντευξη» του «υπερτυχερού» στην εφημερίδα  Αλ Ζαουάχρι του Πακιστάν στην οποία ο νικητής δήλωνε πως με τα λεφτά που κέρδισε είχε σκοπό να φέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα και να ζήσει πλουσιοπάροχα.
«Θύμα» των φημών έπεσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου η οποία έσπευσε να πανηγυρίσει στο Facebook για το γεγονός ότι ο υπερτυχερός του Τζόκερ ήταν μετανάστης. 
Πάντως, χθες το βράδυ και ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας είχε διαψεύσει την είδηση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει εφημερίδα με τέτοιο όνομα στη χώρα του.
Υπενθυμίζεται ότι το τυχερό δελτίο των τριών ευρώ «έπεσε» στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ των Βασίλη Γκίνη και Θωμά Λιάλια στην Κυψέλη.




Και λίγο ξεχέσιμο από Υγρό Πυρ...

ΕΜΕΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΕ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ......

"Χαχαχαχαχαχαχαχα........
Τι ακούω;;;Τί διαβάζω;;;;Τι μαθαίνω;;;;
Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;;
Υπάρχει θεός τελικά!!!!"


Αυτό είναι το εμετικό, άκρως ρατσιστικό και εντελώς γελοίο σχόλιο της Μαρίας Κανελλοπούλου, ηθοποιού και βουλευτίνας  του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!! Πηδούσε από την χαρά της όταν άκουσε πως τα 9.5 εκατομμύρια ευρώ του Τζόκερ τα κέρδισε ένας Πακιστανός και υπάρχει και Θεός επειδή τα κέρδισε Πακιστανός!!! Δηλαδή εάν τα κέρδιζε Έλληνας, θα έσκαγε από το κακό της, θα φόραγε τα μαύρα, θα έπεφτε σε κατάθλιψη και δεν θα υπήρχε Θεός!!!!!!!!!!!!!!!! Οι Έλληνες βλέπετε στην Κυψέλη όπου και παίχτηκε το δελτίο, είναι πάμπλουτοι, χλιδάτοι και δεν πεινάνε όπως πεινάνε οι Μαύροι και οι Πακιστανοί λαθρομετανάστες που κατακλύζουν αυτές τις περιοχές γκέτος του κέντρου της Αθήνας...
Ήθελα να ήξερα ποιοι ηλίθιοι πάνε και ψηφίζουν αυτά τα όρνια και σούργελα που το παίζουν μάλιστα και "αντιρατσιστές"!!!!!

Αλλά προς μεγάλη λύπη της κυρίας αυτής, ο τυχερός του Τζόκερ τελικά είναι Έλληνας οπότε η κυρία αυτή μπορεί να ξαναφορέσει τα μαύρα και να ξαναπέσει σε κατάθλιψη. Βέβαια μιας και ο τυχερός είναι Έλληνας, τουλάχιστον η κυρία θα χαρεί έστω για το γεγονός του ότι τελικά δεν υπάρχει Θεός και έτσι τελικά δεν θα διαταραχθεί και το ιδεολογικό της στερέωμα....

Και μετά την γενικότερη κατακραυγή, η κυρία Βουλευτής (ωιμέ) προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα... Δείτε τι έγραψε...
Δεν μπορούσε λέει η κυρία να φανταστεί το πόσο πολύ θα ενδιέφεραν οι αναρτήσεις της..... Μάλιστα...

Και ποιος σας είπε κυρία μου πως μας ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις σας; Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου οι αναρτήσεις ούτε το τι λέει μία απλή πολίτης ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου. Χεσμένη την έχουμε και αυτή και όσα λέει αφού δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Εσείς όμως δεν είστε μία απλή πολίτης, είστε βουλευτής και σας εξέλεξαν οι Έλληνες να τους εκπροσωπείτε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεν σας εξέλεξαν οι Πακιστανοί να τους εκπροσωπείτε στο Πακιστανικό Κοινοβούλιο. Συνεπώς όταν μας λέτε πως τελικά υπάρχει Θεός επειδή κέρδισε το Τζόκερ ένας πεινασμένος Πακιστανός, αυτό αποτελεί καθαρή προσβολή και ρατσισμό κατά των Ελλήνων που σας ψήφισαν, γιατί δεν πεινάνε μόνο οι λαθρομετανάστες Πακιστανοί αλλά και οι Έλληνες πολίτες. Εσείς κάνετε φυλετικό διαχωρισμό της πείνας και φτώχειας και αυτό αποτελεί εμετική και ρατσιστική συμπεριφορά που δεν μπορεί πλέον να σας δίνει το δικαίωμα να παρουσιάζεστε ως αντιρατσίστρια.. Για να μη σας χαρακτηρίσω τώρα και για το αν υπάρχει ή όχι Θεός αναλόγως ποιος κερδίζει το Τζόκερ, Έλληνας ή Πακιστανός. Και μετά λέτε και να μην μας ενδιαφέρουν αυτά τα εμετικά, ρατσιστικά και γελοία που ακούγονται από βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου!!!!!!!!  Κυρία μου άντε φτιάξε καμιά μιλούπα για τον Μανωλάκη και πλύντε κάνα σώβρακο του Πόπωτα που θα μας καθορίζετε εσείς πότε υπάρχει και πότε δεν υπάρχει Θεός, ανάλογα ποιος κερδίζει το τζόκερ...





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου