Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

"Θαυμάστε" (Συριζαίους) εκπροσώπους του ελληνικού λαού


Οι φωτογραφίες που έχουν αποτυπώσει τα όσα έγιναν στη Βουλή είναι εντυπωσιακές. Από τη μια ο Γιάννης Βρούτσης προσπαθεί να συγκρατήσει τον έξαλλο Χρήστο Μαντά, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε σηκωθεί όρθιος και ωρυόταν, μετά τα όσα είπε στην ομιλία του ο Σταύρος Θεοδωράκης για κονδυλοφόρους και έμμισθους των κομμάτων. Και όλα υπό το... απορρημένο βλέμμα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε άλλες φωτογραφίες, είναι έκρηξη του Γιώργου Αμυρά, του βουλευτή του Ποταμιού, που είχε σηκωθεί όρθιος και επίσης φώναζε και ωρυόταν όταν σχεδόν ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεσηκωθεί κατά του Σταύρου Θεοδωράκη! Φαίνεται μάλιστα να έχει έντονο διάλογο και με τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, τομ οποίο επίσης κάποιος συγκράτησε!


"Θαυμάστε" τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού!

























ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI


Extra:

Πρωτοφανείς εικόνες στη Βουλή: Ο Σαμαράς κάλεσε τον πρωθυπουργό να «μαζέψει» την πρόεδρο της Βουλής και διέκοψε την ομιλία του.
 
Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης δημοψηφίσματος.

Η κίνηση της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να ανεβεί στο προεδρείο, ενώ πριν είχε μιλήσει ως βουλευτής (κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό) προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα ο Αντώνης Σαμαράς, που ήταν στο βήμα, να διακόψει την ομιλία του, και να επιτεθεί στην κα Κωνσταντοπούλου: «Το έχετε παρακάνει. Δεν είστε δικτάτορας. Είστε πρόεδρος της Βουλής. Κι εσείς κ. Τσίπρα να τη μαζέψετε. Δεν φέρεται σαν πρόεδρος της Βουλής, αλλά σαν πρόεδρος του κόμματός της».

«Ανεβήκατε επάνω την ώρα που μιλούσα για θεσμική παρωδία. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι απαγορεύεται η πρόεδρος της Βουλής να παραβιάζει τον κανονισμό», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα η ΚΟ της ΝΔ.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο πρωθυπουργός, ο οποίος, αδειάζοντας την πρόεδρο της Βουλής, της ζήτησε να διακόψει τη συνεδρίαση για 10 λεπτά και κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιστρέψει και να ολοκληρώσει την ομιλία του.
Δείτε το πρωτοφανές επεισόδιο:





Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή, και αφού η κα Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού, επανήλθε και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την έδρα, δίνοντας τη θέση της στον α' αντιπρόεδρο, Αλέξη Μητρόπουλο.

Μάλιστα, δικαιολόγησε το «φάουλ» της, λέγοντας πως επέλεξε να μην τηρήσει κατά γράμμα τον κανονισμό για να τιμήσει (!) με την παρουσία της στο προεδρείο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν, και ο Αντώνης Σαμαράς συνέχισε την ομιλία του επί του δημοψηφίσματος.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/vouli-adiase-sta-isia-o-tsipras-ti-zoi---chamos-me-nd









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου