Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τι ξεφτίλες ρε πούστη: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν λεφτά από το ΑΤΜ της Βουλής


Απίστευτες εικόνες: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν λεφτά από το ΑΤΜ!Αγριο... τρολάρισμα από τον Γ. Μουρούτη ο οποίος ανάρτησε μια φωτογραφία με ουρά στο ΑΤΜ της Βουλής μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος.

Οπως αναφέρει στην ανάρτηση: «Οι βουλευτες μας με πρώτη την Αγλαΐα Κυριτση (της ΕΡΤ) και την Καφαντάρη (του κινήματος δεν πληρώνω) στηρίζουν εμπράκτως τον κ. Τσίπρα στο ΑΤΜ της Βουλής».

Αλλά και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το iefimerida φαίνεται ξεκάθαρα ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στήθηκαν στην ουρά για να βγάλουν λεφτά.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν αν τραβήξουν χρήματα ήταν ο...
αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η συνάδελφός της Ραχήλ Μακρή αλλά και ο Κώστας Λαπαβίτσας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Φίλης.

Την ώρα που η κυβέρνηση συνιστά στους πολίτες ψυχραιμία και τους εξηγεί ότι δεν υπάρχει λόγος να τραβάνε τα λεφτά τους από τις τράπεζες, στα μηχανήμα αυτόματης ανάληψης της Βουλής υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνονται για να βγάλουν τα λεφτά τους.

Μπορεί τα λεφτά στο ΑΤΜ της Βουλής να είχαν τελειώσει νωρίτερα, ωστόσο, έγινε ανεφοδιασμός και μετά από λίγη ώρα η λειτουργία τους αποκαταστάθηκε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχτηκαν για να βγάλουν χρήματα, ενώ από τα άλλα κόμματα οι βουλευτές ήταν πιο ψύχραιμοι και δεν πήγαν στα ΑΤΜ!
O κ.Ξυδάκης
Kαι ο Κώστας Λαπαβίτσας, ο ένθερμος υποστηρικτής της επιστροφής στη δραχμή, περιμένει στην ουρά για να τραβήξει τα ευρώ του

O Νίκος Φίλης

O κ. Ξυδάκης και μπροστά του ο κ. Φίλης
Και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγλαία Κυρίτση στην ουρά για να βγάλει τα λεφτά της:
Η Χαρά Καφαντάρη


Πηγή: Απίστευτο: Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνονται στο ΑΤΜ της βουλής για να βγάλουν λεφτά [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/214143/apisteyto-ypoyrgoi-kai-voyleytes-toy-syriza-sprohnontai-sto-atm-tis-voylis-gia-na#ixzz3eIBed2L4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου