Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Εμφύλιος ακροαριστερών μπροστά στις κάμερες


Λίγο έλειψε να εκτραχυνθεί χθες η κατάσταση στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής του Mega, με τον βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό να έχει έντονη λογομαχία με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, αλλά και την τηλεπαρουσιάστρια, Όλγα Τρέμη.

Τη φλόγα που άναψε το φυτίλι αποτέλεσε το σχόλιο της Φωτίου πως...
ο βουλευτής του Ποταμιού είναι με το μέρος των δανειστών.

Ο κ. Ψαριανός εξερράγη και αποκάλεσε την αναπληρώτρια υπουργό «νεομνημονιακό σούργελο», σκουντώντας την στον ώμο.

Αμέσως η κα Φωτίου σηκώθηκε και αποχώρησε από το πλατό δηλώνοντας ότι «εμένα δεν με χρειάζεστε σε ένα τέτοιο πάνελ», με τον Γρηγόρη Ψαριανό να συνεχίζει και να λέει χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι, «δεν δέχομαι να με λένε γερμανοτσολιά. Δεν το ανέχομαι αυτό».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ενοχλημένη και η Ολγα Τρέμη η οποία εγκάλεσε τον βουλευτή του Ποταμιού για τη συμπεριφορά του.  «Αυτό το πράγμα είναι βία. Επειδή το είδα το περιστατικό. Αυτό το πράγμα είναι βία».

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε ότι «δεν μπορεί καμία Φωτίου να πει ότι είμαι με τους δανειστές. Ο πατέρας μου πέθανε από τα βασανιστήρια στη Μακρόνησο».

Αμέσως μετά ο κ. Ψαριανός ζήτησε συγγνώμη από το ακροατήριο και σημείωσε ότι «κι εγώ παραφέρθηκα, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο το “εθνοπροδότης και γερμανοτσολιάς”. Δεν κρίνω τον πατριωτισμό κανενός και δεν δίνω εύσημα πατριωτισμού».
Πηγή: www.voria.gr






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου