Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Έχει κάτι το DNA των λαθρο-Πακιστανών;


Την δάγκωσε, τη μαχαίρωσε και μετά... αυνανίστηκε μπροστά της!

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 22χρονο ρατσιστή λαθρομετανάστη από το Πακιστάν και θύμα μια 42χρονη από το Ηράκλειο - Θα πρέπει να καταβάλλει 1.675 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Πρόκληση η ποινή για έναν 22χρονο λαθρο-Πάκι που συνελήφθη...
στο Ηράκλειο μετά την καταγγελία μιας 42χρονης γειτόνισσάς του ότι, αφού την εξύβρισε, της πέταξε ένα ποτήρι, τη... δάγκωσε (!) και την τραυμάτισε στο δεξί χέρι με ένα κουζινομάχαιρο, στη συνέχεια άρχισε να... αυνανίζεται μπροστά της!

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε τον «θερμόαιμο» αλλοδαπό που κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, εξύβριση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε φυλάκιση 11 μηνών. Ωστόσο, μετέτρεψε την ποινή σε εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλει 1.675 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος!

Ο δράστης κατοικεί στην ίδια πολυκατοικία με τη γυναίκα, η οποία συζεί με έναν Βούλγαρο. Οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν για μια παρεξήγηση και η 42χρονη παρενέβη για να τους χωρίσει.

 Όμως, ο Πακιστανός ήταν σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να τη βρίζει, ενώ  στη συνέχεια πέταξε ένα ποτήρι εναντίον της, την δάγκωσε και τη χτύπησε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς την ελαφρά!

Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν ότι -σαν να μην είχε προηγηθεί τίποτε- κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στην 42χρονη, που δεν είχε άλλη λύση από το να καλέσει την Αστυνομία!


Νεότερες ειδήσεις λένε ότι...
Η γυναίκα από το Ηράκλειο ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον δράστη και τον Βούλγαρο 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ρυπαρά γένη!

Δημοσίευση σχολίου