Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Σας έλειψε η λούγκρα; ~ Η αδελφή Τσαρκνιάς ξαναχτυπά


Ο καθαιρεμένος για κιναιδισμό ψευτοπαπάς και φερέφωνο των Σκοπίων Νικόδημος Τσαρκνιάς, ο άνθρωπος που αυτοαποκαλείται «επίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας», ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των ψευδομουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, αναγνωρίζοντάς τους χωρίς καμία... απολύτως δικαιοδοσία ως νόμιμους μουφτήδες μπροστά στα μέλη της Ομοσπονδιακής Ενωσης Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN).

Πρόκειται για τον πρώην κληρικό της Εκκλησίας της Ελλάδος που εκδιώχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, έπειτα από δημοσίευση φωτογραφιών που τον απεικόνιζαν σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές περιπτύξεις...


Η σκανδαλώδης παρουσία του στη Θράκη καταγράφηκε την Παρασκευή 15 Μαΐου, στο πλαίσιο του ανθελληνικού συνεδρίου της FUEN που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή. Εκείνη την ημέρα ο αρχιπράκτορας της Τουρκίας, πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης της Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσου Μουσταφά Καϊμακτσή, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Η μακεδονική και η βλαχική μειονότητα στην Ελλάδα», ανοίγοντας ουσιαστικά μέτωπο για την αναγνώριση της ονομασίας των Σκοπίων και γνωστοποιώντας τα σχέδια των Τσάμηδων της Αλβανίας.


Δικαίωση-βόμβα της «δημοκρατίας» για το οργανωμένο σχέδιο Τουρκίας - Αλβανίας - Σκοπίων εναντίον της Ελλάδας!


Φωτογραφήθηκε




Την ίδια ημέρα οι εγκάθετοι της Αγκυρας έφεραν τον Νικόδημο Τσαρκνιά στη Θράκη. Ο ψευδοπαπάς» των Σκοπίων φωτογραφήθηκε με τους ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής Αχμέτ Μέτε και Ιμπραΐμ Σερίφ, αναγνωρίζοντάς τους ως νόμιμους μουφτήδες μπροστά στα μέλη της FUEN!

Ο καθαιρεθείς Τσαρκνιάς, σύμμαχος του κράτους των Σκοπίων, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, κινείται ανοιχτά κατά της Ελλάδας. Ο «επίσκοπος» των υποτιθέμενων «Μακεντόνετς» σε ιδιόκτητο οικόπεδο στη Φλώρινα κατασκεύασε «εκκλησία», προκειμένου «να δώσει πνευματική υποστήριξη στους Μακεντόνετς» πιστούς, όπως αποκαλεί τους ελάχιστους φιλοσκοπιανούς της περιοχής. Για τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον απεικόνιζαν σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές περιπτύξεις και στοίχισαν την εκδίωξη του από το σώμα της Εκκλησίας είχε υποστηρίξει ότι ήταν προϊόν μοντάζ και στόχο είχαν να τον θέσουν εκτός Εκκλησίας επειδή αισθανόταν Σκοπιανός κι όχι Ελληνας!


Αριστείδης Μάτιος / Δημοκρατία


Γιατί τους λέμε γυφτοσκοπιανούς... 
O Τσαρκνιάς είναι στο βίντεο;










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου