Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τί εκτιμούν τα γραφεία στοιχημάτων για το δημοψήφισμα

Oι αποδόσεις, ενόψει του δημοψηφίσματος, είναι...
1 προς 3 στο «όχι» και 2 προς 1 στο «ναι» 
«Όχι» στην πρόταση των δανειστών αναμένεται να πουν οι Έλληνες πολίτες στο επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokers.

Eιδικότερα, το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων τονίζει ότι οι αποδόσεις, ενόψει του δημοψηφίσματος, είναι 1 προς 3 στο «όχι» και 2 προς 1 στο «ναι».
Αυτό σημαίνει ότι, όσο ποντάρουν 3 ευρώ στο «όχι» θα πάρουν 1 ευρώ, ενώ όσοι ποντάρουν 1 ευρώ στο «ναι» θα λάβουν 2 ευρώ.
Σημειώνεται ότι το δημοψήφισμα, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα έχει ως ερώτημα «υπέρ ή κατά της πρότασης των δανειστών»

www.bankingnews.gr


Ενημέρωση 30 Ιουνίου:

Aποδόσεις των στοιχημάτων για το δημοψήφισμα:«Ναι» στο 66% και το «Οχι» στο 33%

Επικράτηση του «Ναι» δείχνουν οι αποδόσεις των στοιχημάτων για το ελληνικό δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής.Οι αποδόσεις υπέρ του «Ναι» είναι εμφανώς χαμηλότερες σε σχέση με όσους ποντάρουν υπέρ του «Οχι» και συγκεκριμένα, η πιθανότητα να υπερψηφιστεί το «Ναι» ανερχόταν χθες το απόγευμα στο 66% και το «Οχι» στο 33%.

Aποδόσεις των στοιχημάτων για το δημοψήφισμα:«Ναι» στο 66% και το «Οχι» στο 33%
Μάλιστα, οι αποδόσεις που δίνουν οι τρεις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου είναι περίπου ίδιες. Συγκεκριμένα, η Ladbrokes δίνει 1,33 στο «Nαι» και 3,00 στο «Οχι». Η William Hill, δίνει 1,40 στο «Ναι» και 2,75 στο «Οχι», ενώ η Betfair δίνει 1,40 στο «Ναι» και 2,75 στο «Οχι», ακριβώς όπως η William Hill, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα κινούνται και οι αποδόσεις του Grexit εντός του 2015, με μέση απόδοση 1,36 για το ότι δεν θα συμβεί Grexit και 3,25 για το ότι θα υπάρξει έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη φέτος. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι, σύμφωνα με το http://www.oddschecker.com που συγκεντρώνει τις στοιχηματικές αποδόσεις στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ότι οι πιθανότητες αυξάνονταν για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και μειώνονταν για το Grexit.

Επίσης την Κυριακή ήταν πολύ πιο πιθανό το Grexit από χθες, αφού οι αποδόσεις κυμαίνονταν κοντά στο 2,00, δηλαδή στο 50% να συμβεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου