Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δείτε το βίντεο με τα σοβαρά επεισόδια στη Βουλή από το γιο του Μπαλτάκου


Ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου
Ο φρούραρχος της Βουλής, γνωστό “κομματόσκυλο”, φυγάδευσε τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου που έκανε την Βουλή παλαίστρα, προκειμένου να γλιτώσει την διαδικασία του αυτοφώρου.
Ξεβρακώθηκε ακόμη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία.
ΝΤΡΟΠΗ στην ΕΛ.ΑΣ

Εικόνες ντροπής που προσβάλλουν κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας καταγράφηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Επικράτησε πανδαιμόνιο και όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες δεν έχουν ξαναδεί τέτοια επεισόδια μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος εκτός εαυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε», ενώ στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, έριξε μπουνιά στον Μιχάλη Αρβανίτη και μια σφαλιάρα στον Νίκο Κούζηλο.

Στη συνέχεια ο νεαρός έσπρωχνε όποιον έβλεπε μπροστά του και συνέχιζε να βρίζει. «Γ@@@ το Χριστό σας, θα σας γαμ@@@».

Αμέσως μετά έφυγε και μάλιστα έβαλε και την κουκούλα του φούτερ του για να μην τον φωτογραφίσουν οι δημοσιογράφοι.

Το βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα parapolitika.gr έχει καταγραφεί από κινητό τηλέφωνο και ακούγονται πολύ βαριές εκφράσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι ωρύονται στους διαδρόμους της Βουλής και συγκρατούνται για να μη γίνει συμπλοκή. 


2 σχόλια:

st είπε...

όπως έγραψα και αλλού: πόσο πολύ μου αρέσουν τα bootleg!!!! χαχαχαχα πολύ πλάκα έχουν οι κυβερνώντες, τους έσκισε λίγο ο μπαλτάκος. ε ρε γλέντια!

Κρασοπατήρ είπε...

Μόλις γύρισα από δουλειά. Ακόμα δεν παραιτήθηκε η κυβέρνηση και δεν ανακηρύχθηκαν εκλογές;

Δημοσίευση σχολίου