Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Συνελήφθησαν 2 ακροαριστεροί για την 5πλή δολοφονία στην Κύπρο +Βίντεο


Συνελήφθησαν στα Εξάρχεια & στον Πειραιά, μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, δύο άτομα του ακροαριστερού χώρου (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ) ηλικίας 41 και 29 ετών, που αναζητούνταν για την εκτέλεση τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων στις 23 Ιουνίου, στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Είχανε συλληφθεί και παλαιότερα για συμμετοχή σε βανδαλισμούς αλλά και εμπορία 83,7 κιλών κοκαΐνης με ιστιοφόρο από Ιταλία! Παρ' όλα αυτά η "ελληνική δικαιοσύνη" τους άφησε ελεύθερους (γνωστή η αδυναμία της στους ακροαριστερούς, ασχέτως εάν πρόκειται & για επικίνδυνους κακοποιούς). Αποδεικνύεται περίτρανα η σχέση της ακροαριστεράς με το κοινό ποινικό δίκαιο και η άλωση του αναρχικού χώρου από παρακρατικούς.

Εναντίον τους είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των κυπριακών αρχών. (Δηλαδή οι ελληνικές αρχές χαΐδευαν τα πουλάκια τους...)


Οι δύο είναι γνωστοί του λεγόμενου "χώρου της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς" ο 41χρονος άντρας έχει ξαναπασχολήσει τις ελληνικές αρχές και έχει συλληφθεί δύο φορές τη μία το 2007 για ναρκωτικά και τη δεύτερη στις 16 Ιουλίου του 2010 μαζι με άλλα έντεκα άτομα για την εισαγωγή κοκαΐνης με ιστιοφόρο από την Ιταλία, το οποίο είχε πιαστεί στην Λευκάδα, καθώς και σε υπόθεση παράνομης εισαγωγής όπλων από τις ΗΠΑ μέσω ταχυδρομείου. Στο μεταξύ όμως είχε συλληφθεί στο Βερολίνο όπου ... διαδήλωνε κατά της G8. Γενικά είναι άτομο που συγχνωτίζεται διάφορες "συνιστώσες" της Αριστεράς και του "αντιεξουσιαστικού" χώρου.

Ομοίως και ο 29χρονος είχε συλληφθεί, στις 17 Νοεμβρίου 2010 για συμμετοχή στα επεισόδια στην επέτειο στου Πολυτεχνείου, στην κατάληψη της οδού Βαλτετσίου ενώ είχε προσαχθεί επανειλημμένως για συμμετοχή σε επεισόδια κατά την διάρκεια διαδηλώσεων, για σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα. Μάλιστα κατά τη σημερινή σύλληψή του σε υπό κατάληψη οίκημα στην Βαλτετσίου, βρέθηκαν &  ναρκωτικά, συνελήφθησαν 3 ακόμη άτομα, αλλά ως συνήθως αφέθηκαν ελεύθεροι.








 

null

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου