Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Χάος με τους γύφτους στην Αργολίδα


Σιδερολοστοί, αίματα και τραυματίες είναι το σκηνικό που συνθέτουν την εικόνα που επικρατούσε εχθές το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα).

Η καταδρομική επίθεση που δέχτηκαν από πολυμελή ομάδα γύφτων οι θαμώνες των καφενείων στην πλατεία, άφησε πίσω της δυο σοβαρά τραυματίες κάτοικους του χωριού.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 5:00 το απόγευμα όταν ομάδα γύφτων κατεύθασε στην πλατεία του χωριού και άρχισε να...
 προκαλεί τους ανθρώπους που κάθονταν εκείνη την ώρα στα καφενεία της περιοχής.

Η ομάδα των γύφτων επέστρεψε λίγο αργότερα με ενισχύσεις που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν περίπου 30 άτομα όπου με καδρόνια και σιδερολοστούς εξαπέλυσαν επίθεση στους κατοίκους χωρίς έλεος.

Από την απρόκλητη επίθεση των γύφτων τραυματίστηκαν δυο κάτοικοι σοβαρά με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια και αρκετοί ακόμα ελαφρότερα.

Στο σημείο της συμπλοκής έφθασαν δυνάμεις της αστυνομίας όπου και άρχισαν τις αναζητήσεις αλλά χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.Στην Αγία Τριάδα έφθασε και ο δήμαρχος Ναυπλιέων όπου έγινε δέκτης της οργής που έχει ο κόσμος για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο χωρίο και σε επικοινωνία με τον διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας κανονίστηκε ραντεβού για την δευτέρα όπου μαζί με τους κατοίκους του χωριού θα απαιτήσουν την ολοκληρωτική και μόνιμη αστυνόμευση του χωριού αλλιώς θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να ξεχειλίσει το ποτήρι σε αυτόν τον εφιάλτη που ζουν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Μιδέας και περισσότερο το χωριό Αγία Τριάδα που έχει την ατυχία να συνορεύει με τον καταυλισμό των γύφτων.

Οι κλοπές, τα ναρκωτικά, η παραβατικότητα και οι συμμορίες των γύφτων που λιμένονται ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, μαζί με τους αλλοδαπούς της περιοχής έχουν κάνει την ζωή στο χωρίο της Αγίας Τριάδας, κόλαση και οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση.


parapolitikaargolida.gr







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου