Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο Φασισμός στην Ελλάδα καλά κρατεί ~ Εκτός η Παπαχρήστου



Αποκλείστηκε τελικώς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Βούλα Παπαχρήστου, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΕ με αφορμή το παρακάτο ανέκδοτο στο twitter που μερικοί θεώρησαν "ρατσιστικό":

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».




Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».



ΣΕΓΑΣ: «Στη Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας»

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου.

Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτημα που εκ των πραγμάτων έχει μπει δημόσια, αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΟΕ την απόφαση της οποίας, όποια και αν είναι, ο ΣΕΓΑΣ θα στηρίξει».



Και ποιοι φασίστες έσκισαν καλσόν για να παρθεί αυτή η απόφαση;

ΔΗΜΑΡ: Να ανακληθεί τώρα η συμμετοχή της Bούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς

«Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Ζητεί παράλληλα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή «να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια "αστεία" θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.



Η ελληνοφοβική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ξεπεράσει τη ΔΗΜΑΡ σε φασιστικές κραυγές. Ακολουθεί η δήλωση του τρομολάγνου αιδοιοποιητή:

Ο βουλευτής και συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου για το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης δήλωσε: «Οι δηλώσεις ρατσιστικού μίσους της αθλήτριας Β. Παπαχρήστου της Εθνικής ομάδας στίβου, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, βάλλουν ευθέως εναντίον του αθλητικού ιδεώδους και της συναδέλφωσης των λαών. Καλούμε τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΟΕ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού να πάρουν θέση εάν μπορεί η χώρα μας να εκπροσωπείται από αθλητές και αθλήτριες που διαδίδουν το ρατσισμό δίνοντας κάκιστα μαθήματα στη νέα γενιά και την αθλητική οικογένεια».

Μετά την απόφαση αποκλεισμού της αθλήτριας, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζε την απόφαση «ορθή», προσθέτοντας ότι «αποτελεί μια στοιχειώδη και επιβεβλημένη ενέργεια».






Βούλα έκανες μεγάλο λάθος..


Δεν είπες να καταργηθεί η προσευχή στα σχολεία,

Δεν χλεύασες του ήρωες του 21,

Δεν έψησες σουβλάκια Μ. Παρασκευή, δεν ντύθηκες με φουστανέλα τις Απόκριες έτσι μωρέ για σπάσιμο Δεν είπες ότι σου αρέσουν τα τούρκικα σήριαλ, δεν φωτογραφήθηκες γυμνή στο ιερό

Δεν είπες την Ελληνική σημαία κουρελόπανο

Δεν γαλουχήθηκες στις καταλήψεις μαζί με αυτούς που παίζουν την επανάσταση πριν μπουν στις επιχειρήσεις του πατέρα τους

Δεν είσαι ούτε έγινες βουδίστρια, μουσουλμάνα και οτιδήποτε άλλο εκτός από Χριστιανή Ορθόδοξη

Δεν είπες ότι οι παπάδες τα παίρνουνε, ότι στα μοναστήρια γίνονται όργια

Κρίμα, είσαι και ομορφούλα. Αν είχες κάνει μόνο ένα από τα παραπάνω θα ήσουν τουλάχιστον σημαιοφόρος στην Ελληνική αποστολή!

Αντί αυτού εσύ παρέμεινες ένα με το λαικό σώμα που συνεχίζει να αντιστέκεται, να μιλάει για Ελλάδα και αγώνες σε πείσμα της άθλιας προπαγάνδας που έρχεται από παντού. Έπρεπε να εκσυγχρονιστείς με την Ελλάδα που από την μια γελάει με τον Πίου και την άλλη την πειράζουν ανέκδοτα με αφρικανούς (ούτε καν με μαύρους). Απόλαυσα πραγματικά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που μίλησε για σεβασμό-χαίρε θράσος απύθμενο!- όταν χρησιμοποιεί τους Πακιστανούς ως κάδρο για τις συγκεντρώσεις του.

Αλήθεια αυτό που έγινε τι έχει να ζηλέψει από τις πολιτικές διώξεις που γίνονταν σε αλήστου μνήμης εποχές στην πατρίδα μας ;Όποιος το επικροτεί μην τολμήσει και ξαναμιλήσει για εξορίες, φακέλωμα και δηλώσεις μετανοίας. Αλήθεια τώρα δεν έχουμε ποινικοποίηση ιδεών κύριοι δημοκράταροι; Δεν γίνεται διαχωρισμός σε πολιτικά ορθούς και σε «φασιστάκια»;(Θα θυμάστε οι παλαιότεροι τους εθνικόφρονες και τα μιάσματα).

Αλλά τι λέω, δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε. Στους καναπέδες μας! ξεκινάνε τα Τούρκικα…

Του Νικολάου Βανδώρου



2 σχόλια:

Ανταίος είπε...

Έγινε νομίζω φανερό, με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο,ποιοι κυβερνάνε αυτή τη χώρα από δεκαετίες τώρα!
Ντροπή σε όλους μας,και σε αυτούς που πήραν αυτή τη άκρως φασιστική απόφαση, όσο και σε μας που τους επιτρέπουμε να υπάρχουν πολιτικά...
Αλήθεια ο Λάκης τι άποψη να έχει για το συμβάν,
σε σχέση με το χιούμορ και την ελευθερία έκφρασης;

Κρασοπατήρ είπε...

Άσε Ανταίε τα έχω πάρει σήμερα μετά και από αυτό. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Τελικά για αστείο ακούγεται, αλλά θα την δούμε στο 30άρι τη Χρυσή Αυγή, εάν συνεχιστεί η χούντα της Αριστεράς.

Στα διάλα, με κόψανε την όρεξη.

Δημοσίευση σχολίου