Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Απελάστε το Ρατσισμό ~ Μαχαίρωσαν Πακιστανό


Οι διαφορές για τη χασισοφυτεία που από κοινού καλλιεργούσαν και εκμεταλλεύονταν, ήταν η αιτία που ένας Αφγανός μαχαίρωσε έναν Πακιστανό την Παρασκευή στο χωριό Κρεμμύδια Μεσσηνίας.

Eιδικότερα, σύμφωνα με το portal pelopsnews.gr το απόγευμα της Παρασκευής, στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας, συνελήφθη ένας 27χρονος Αφγανός από αστυνομικούς του Τμήματος Πύλου για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου Πακιστανού, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη διαμονή στη χώρα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Ο 27χρονος μαζί με ακόμα ένα άτομο πήγαν στο σπίτι του 23χρονου, όπου μετά από πολύ έντονο επεισόδιο, τον τραυμάτισαν στο λαιμό με μαχαίρι τον 23χρονο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου (με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού), ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Πύλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος, εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι όλοι μαζί καλλιεργούσαν σε δασική περιοχή στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας δενδρύλλια κάνναβης. Μετά από επιχείρηση, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασώδη περιοχή 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,70 έως 1,5 μέτρα, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν.

Επιπλέον, σε βάρος του 23χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του τρίτου ατόμου καθώς και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλα παρόμοια παράνομα αδικήματα.


Άγριο έγκλημα μεταξύ αλλοδαπών στο Αγρίνιο

Ένας καυγάς για το… τίποτα κατέληξε στην άγρια δολοφονία ενός Πακιστανού λαθρομετανάστη από έναν συμπατριώτη και συνάδελφό του, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους σε μια στάνη στο χωριό Καινούργιο, σε μικρή απόσταση από την πόλη του Αγρινίου!

Οι δυο αλλοδαποί ξεφόρτωναν ζωοτροφές στην αποθήκη της στάνης, όταν ο ένας από αυτούς ζήτησε από τον άλλο να καθαρίσει το χώρο. Το θύμα αρνήθηκε και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια, με τον πρώτο να επιτίθεται στον δεύτερο κρατώντας ένα τούβλο και ένα μαχαίρι! Με αυτό τον χτύπησε σε πολλά μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον ακαριαίο θάνατό του.

Αμέσως μετά, ο 30χρονος δράστης πήγε στο παράπηγμα όπου διέμενε, άλλαξε ρούχα κι έφυγε από την περιοχή. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου είχαν ήδη ενημερωθεί για το έγκλημα και τον αναζητούσαν παντού. Μάλιστα, εκείνος που τον εντόπισε ήταν ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας και ο αστυφύλακας οδηγός του έκλεισε το δρόμο στον δράστη με το υπηρεσιακό όχημα! Ο Πακιστανός συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Αγρινίου, ώσπου να συνταχθεί η δικογραφία για ανθρωποκτονία και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου