Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Χόμπιτ ~ Επιβεβαιώθηκε η τρίτη ταινία του "The Hobbit"


Οριστικά πλέον θα μιλάμε για την τριλογία της ταινίας "The Hobbit"!

Πριν 7 ημέρες άρχισαν οι πρώτες διαρροές για την είδηση και πριν λίγο επισήμως επιβαιώθηκε από τον σκηνοθέτη Πήτερ Τζάκσον, ότι η ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του Τόλκιν θα ολοκληρωθεί σε τρία μέρη.

Με τρεις ταινίες, λέει ο σκηνοθέτης, ότι μπορούμε να δώσουμε στους χαρακτήρες περισσότερο βάθος και να προσφέρουμε στον θεατή τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις ιστορίες της Μέσης-γης που αναφέρονται στο βιβλίο και που σε καμία περίπτωση δεν χωρούσανε σε δύο ταινίες, όπως το παρελθόν του Νεκρομάντη, των Νάνων του Έρεμπορ και της μάχης των μάγων στο Dol Guldur.

Η προβολή της τρίτης ταινίας λοιπόν, προσδιορίζεται για...
 το καλοκαίρι του 2014.

Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία για την πρεμιέρα της πρώτης που θα έχει τίτλο "Ένα αναπάντεχο ταξίδι" (An Unexpected Journey), είναι η 14η Δεκεμβρίου 2012.

Η ημερομηνία για την πρεμιέρα της δεύτερης που έχει τίτλο (ο οποίος μάλλον τώρα θα αλλάξει), "Εκεί και πίσω πάλι" (There and Back Again), είναι η 13η Δεκεμβρίου 2013.



Δεν αποκλείεται λοιπόν να ξαναδούμε τον Άραγκορν ως περιπλανώμενο φύλακα να τα φτιάχνει με την Άργουεν, τον αγαπητό στους μικρούς θεατές Λέγκολας, κλπ...

2 σχόλια:

st είπε...

Εντάξει....πάει πολύ μακρυά η βαλίτσα!!! Ενα βιβλίο 300 σελίδω είναι και το τραβάνε μέχρις αηδίας! Έλεος!!! Περιμένω την ταινία απο τώρα αλλά σε τριλογία με ξενέρωσε. Αν είναι έτσι τότε αδικήθηκαν πολύ τα βιβλία του ΑΡΧΟΝΤΑ που έκαναν απο ενα τρίωρο η καθεμία!

Κρασοπατήρ είπε...

Κι εγώ τα ίδια σκέφτηκα αρχικά όταν ανακοινώθηκαν οι δύο ταινίες, ότι πρόκειται για αρπαχή κλπ, αλλά από την άλλη δε μας χαλάει για περισσότερη Μέση-γη (αφού θα είναι λίγους μήνες αργότερα). Επίσης ο Πήτερ Τζάκσον έχει σεβαστεί τα γραπτά του Τόλκιν και το αποτέλεσμα (τουλάχιστον στον Άρχοντα) ήταν εντυπωσιακό.

Προσωπικά περιμένω το Σιλμαρίλλιον να γίνει ταινία ή σειρά :)

Δημοσίευση σχολίου