Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η ΣΥΡΙΖΑία δασκάλα στα Τρίκαλα, το κέρατο & τα ναρκωτικά


Στέλεχος του ακροαριστερού-φασιστικού ΣΥΡΙΖΑ, η τρικαλινή καθηγήτρια κοινωνιολογίας που "μόρφωνε" τα ελληνόπουλα.

Έχοντας όπως όλοι οι ακροαριστεροί "τρομερές ευαισθησίες" για ναρκομανείς, φυλακισμένους, κλπ, δεν δίστασε να βάζει μέσα στις φυλακές ναρκωτικά και στον ελεύθερο χρόνο της, να ρίχνει και κάνα κέρατο. Τα ΜΜΕ ούτε μια φωτογραφία βρε παιδί να την καμαρώσουμε. (Όπως έκαναν με την 22χρονη στην Κρήτη).

Και το λαλίστατο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ΜΟΥΓΚΑ...

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ύστερα από απολογία στην ανακρίτρια Τρικάλων ο Καρδιτσιώτης σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Τρικάλων Α.Π. και η Τρικαλινή δασκάλα Λ.Σ. που δίδασκε στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας που λειτουργεί εντός της Φυλακής.

Ο πρώτος συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν με την αλλαγή της βάρδιας έγινε έφοδος στο αυτοκίνητό του όπου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, ποσότητα χασίς και τέσσερα βιβλιάρια τραπέζης που έβγαλαν αργότερα λαβράκι. Η δασκάλα κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενη τη θέση της, μετέφερε ποσότητες ναρκωτικών σε κρατουμένους που παρακολουθούσαν μαθήματα στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας όπου δίδασκε.

«Γαργαλιστικές» λεπτομέρειες αναδεικνύονται για το κύκλωμα που δρούσε στις φυλακές Τρικάλων, όσον αφορά την εμπλοκή της Τρικαλινής καθηγήτριας που όπως αποκάλυψε το trikalanews.gr βρέθηκε στα «δίχτυα» του κυκλώματος, εξαιτίας του ερωτικού της πάθος με κρατούμενο των φυλακών.


Η 35χρονη Τρικαλινή Καθηγήτρια που είχε εξασφαλίσει διδακτικές ώρες και στους δύο κύκλους μαθημάτων που παραδίδονταν στις φυλακές των Τρικάλων από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, σύναψε ερωτική σχέση με τον Έλληνα κρατούμενο και υπήρχαν ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στις γειτονικές των Τρικάλων πόλεις, όταν ο κρατούμενος έπαιρνε άδειες…

Την «ανάρμοστη σχέση» με τον κρατούμενο εξάλλου την παραδέχτηκε στις αρμόδιες Αρχές και η … «άτακτη» καθηγήτρια…

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο κρατούμενος και εραστής της Τρικαλινής δασκάλας για υπόθεση ναρκωτικών, έχει αποφυλακιστεί εδώ και περίπου 2 μήνες, ενώ ο σύζυγος της δασκάλας, έχει ήδη εδώ και λίγες ώρες προσφύγει σε γνωστό δικηγόρο της πόλης των Τρικάλων, όπου έδωσε εντολή για να κινηθεί η διαδικασία του διαζυγίου…

Το γεγονός ότι τόσο η δασκάλα όσο και ο σύζυγος της, είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, έχει προκαλέσει ερωτήματα για την στάση του κόμματος, απέναντι στην υπόθεση, καθώς δεν υπήρξε καμιά ανακοίνωση για το κύκλωμα των φυλακών, σε σημείο να υπάρχουν και …πονηρές «βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ για αυτή την …ανυπαρξία δήλωσης και από αρθρογράφους ΜΜΕ των Αθηνών...
 
  
Αρθρογράφος: Ελισάβετ Παπανικολάου / trikalanews.gr


*Τα προπαγανδιστικά αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ, φυσικά αποσιώπησαν την ακροαριστερή ιδιότητα της καθηγήτριας, ενώ όταν υπάρχουν ανυπόστατες προβοκατόρικες φήμες κατά των "οχτρών των μεταναστών", σχίζουν χιλιόμετρα καλσόν και σπεύδουν να διασύρουν τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς.

Για να συνειδητοποιούμε ώρες-ώρες, τι κουτόχορτο ταΐζουν τον κόσμο...






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου