Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Οι ρατσίστριες μοδίστρες της SUN προκαλούν



Με μία φωτογραφία από την προπόνηση της ελληνικής ομάδας, η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει ένα άρθρο, στο οποίο κοροϊδεύει τη στάση του σώματος της Αρβανίτη, καθώς και την οικονομία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Στο σύντομο δημοσίευμα, που δεν φαίνεται να έχει αρχή, μέση και τέλος αναφέρεται:


"Ακόμα μία σπρωξιά και θα βγει. Ένα μεγάλο χέρι βοήθειας παρακαλώ, για την Ελληνίδα Βασιλική Αρβανίτη, που είτε υιοθέτησε την κλασική θέση πριν από το σερβίς είτε θα γίνει η πρώτη αθλήτρια που θα γεννήσει σε Ολυμπιακούς", αναφέρει το άρθρο.

Αφού κάνει μία παύση στην ειρωνεία, αναφέρει πως "η Βασιλική είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, για να συνεχίσει γράφοντας:

"Πέρα όμως από την σπάνια αυτή θέα, με κέρδη από την καριέρα της που ανέρχονται σε 300.000 λίρες, μπορεί να αγοράσει την Ελλάδα, καθώς και μέρος της Κύπρου".



«Εξοργιστικά» τα μηνύματα για «ξυπόλητους Ελληνες αθλητές»



Αγανάκτηση εξέφρασε η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ) διότι "άγνωστοι" (ναι καλά...) φέρεται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες.


Ο λογαριασμός που διατηρούσε η σημαιοφόρος, παίκτρια του χόκεϊ, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο αυτό έκλεισε, ενώ δεν επιτρέπεται πλέον να δημοσιεύονται σχόλια στον λογαριασμό της σε έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, μετά την πειρατεία στο Twitter, σύμφωνα με την ΓΟΕ.
"Είναι εξοργιστικό το ότι άγνωστοι αμαυρώνουν τις γερμανοελληνικές σχέσεις. . . Όποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν (την ενέργεια) θα έπρεπε να ντρέπεται. Είναι μια θλιβερή πράξη η οποία δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό", ανέφερε ο επικεφαλής της γερμανικής ολυμπιακής αποστολής, Μίκαελ Φέσπερ, ο οποίος ενημέρωσε την ολυμπιακή αποστολή της Ελλάδας για το ζήτημα.
Η Ολυμπιακή αποστολή της Γερμανίας, επισημαίνει ότι σέβεται τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και μάλιστα σε ένδειξη καλής θέλησης, αντιπροσωπεία της, επισκέπτεται το απόγευμα, το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί, κυκλοφόρησε σε ελληνικές ιστοσελίδες, η φήμη ότι η Γερμανίδα αθλήτρια, έγραφε στο twitter για «ξυπόλητους Έλληνες αθλητές» που βρίσκονται στο Ολυμπιακό Χωριό.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου