Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Οι ρατσιστικές επιθέσεις της ημέρας +Λάθρο-news today

Αλβανός έκλεβε και χτυπούσε τα θύματά του στην παραλία
Μπαγκλαντεσιανός με φυματίωση μαγείρευε σε εστιατόριο!
Αλβανός επιτέθηκε σε οικογένεια Ελλήνων & ακουλούθησε συμπλοκή
Λαθρομετανάστες μηνύουν τα θύματά τους στην Κέρκυρα!
Γύφτοι επιτέθηκαν σε νεαρή κοπέλα στη Νάουσα, αντέδρασαν οι κάτοικοι
Ένας ακόμη Αλβανός με ναρκωτικά
Δικαιώθηκε Αλβανός που απελάθηκε γιατί... ήταν άρρωστος στο νοσοκομείο
Πακέτο μας τους έστειλε πίσω η Ιταλία τους 25 "Αφγανούς"
Ξέφυγαν από την καταδίωξη αλλά άφησαν τα στοιχεία τους!
Έλληνας μαστούρης πήγε να κλέψει αλλοδαπό, αλλά...
Αλγερινοί συνεχίζουν να προσφέρουν στον τόπο
Χτύπησαν και λήστεψαν 27χρονη στη μέση του δρόμου
Ένοπλος αλλοδαπός τραυμάτισε αστυνομικό
15 λάθρο έκαναν κατάληψη σε σπίτι απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα τη σφάξουν!
Αλβανός με 2,5 κιλά ηρωίνης στο Κιλκίς!
Αλβανόγυφτοι ρημάζουν τον ΟΣΕ
Προκάλεσαν τροχαίο, έφυγαν και δήλωσαν… κλοπή!
Όχι μόνο λήστευαν αλλά και... τραυμάτιζαν
Πολίτες στο Ηράκλειο ακινητοποίησαν 18χρονο Αιγύπτιο
Αλβανός πυροβόλησε αστυνομικούς στο Ρέθυμνο
Γεωργιανοί κατέκλεβαν τα σπίτια στο Αιγάλεω
Πακιστανός και Ρουμάνα πωλούσαν ηρωίνη στον Βόλο
Νιγηριανός πωλούσε κοκαΐνη στη Θεσσαλονίκη


Αλβανός έκλεβε και χτυπούσε τα θύματά του στην παραλία

Δεν φτάνει που τους «έγδυσε», τους… έδειρε κιόλας! Ο αλλοδαπός που έκανε «σεργιάνι» στην παραλία και έκλεβε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα από τις τσάντες των λουόμενων γρονθοκόπησε έναν από αυτούς όταν προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει!

Το περιστατικό συνέβη στο Φαληράκι της Ρόδου, όταν δυο παραθεριστές αντιλήφθηκαν τον 31χρονο Αλβανό να αδειάζει τις τσάντες με τα πράγματά τους και τον καταδίωξαν. Στην προσπάθεια του να διαφύγει άρχισε να χτυπάει τον έναν. Όμως, δεν πρόλαβε να το σκάσει καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του τα κλεμμένα χρήματα και αντικείμενα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κλοπή, απλή σωματική βλάβη, αλλά και παράνομη διαμονή στην χώρα.



Μπαγκλαντεσιανός με φυματίωση μαγείρευε σε εστιατόριο!

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές έπειτα από το πρωτοφανές γεγονός, εργαζομένου σε εστιατόριο, και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, όταν διαπιστώθηκε ότι είναι φορέας φυματίωσης!

Πρόκειται για το υποκατάστημα της NUDLE BAR στην περιοχή του Συντάγματος στην οδό Απόλλωνος.

Ο εντοπισμός της ξεχασμένης ασθένειας και μάλιστα σε εργαζόμενο ο οποίος απασχολούνταν σε χώρο μαζικής εστίασης, εξυπηρετώντας δεκάδες ίσως και εκατοντάδες ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι έτρωγαν τα φαγητά που είχε προηγουμένως ετοιμάσει ο φυματικός.

Η σοβαρότητα της υπόθεσης αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας Αττικής κινητοποιήθηκαν αμέσως. Αρμόδιοι υπάλληλοι υποβλήθηκαν σε προληπτικό έλεγχο με δερμοαντίδραση mantoux.

Από τους 18 εργαζομένους που ελέγχθηκαν, οι 9 που είναι αλλοδαποί, βρέθηκαν με θετική mantoux και παραπέμφθηκαν για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, του οποίου τα αποτελέσματα αναμένονται.


Στους εργαζομένους που βρέθηκαν αρνητικοί στον προληπτικό έλεγχο με δερμοαντίδραση mantoux, δόθηκε οδηγία, να λάβουν φαρμακευτική αγωγή για ένα μήνα προληπτικά.

Στους εργαζομένους που βρέθηκαν θετικοί στη δερμοαντίδραση mantoux, δόθηκε οδηγία να καλυφθούν προληπτικά με φαρμακευτική αγωγή όλο το συγγενικό τους περιβάλλον, καθώς και τα άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή μαζί τους.



Αλβανός επιτέθηκε σε οικογένεια Ελλήνων & ακουλούθησε συμπλοκή

Άγρια συμπλοκή ξέσπασε στο κέντρο του Μεσολογγίου το μεσημέρι της Δευτέρας, μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών κατά την οποία ένας άνδρας τραυματίστηκε από ρίψη ενός αντικειμένου. Όπως δημοσιεύει το agrinionews.gr, ο καυγάς ξέσπασε για άγνωστους λόγους, μεταξύ μίας οικογένειας Ελλήνων και ενός Αλβανού, ενώ στην συνέχεια παρενέβη και άλλος ένας Έλληνας.

Ακολούθησαν σκηνές καταδίωξης στα στενά της πόλης ενώ στην σύρραξη επενέβη η ομάδα ΔΙΑΣ λίγο αργότερα, χωρίς όμως να γίνουν συλλήψεις.



Λαθρομετανάστες μηνύουν τα θύματά τους στην Κέρκυρα!

Συνέβη κι αυτό. Προσπάθησαν να διαρρήξουν δύο ξενοδοχεία σε Σιδάρι και Ρόδα, έγιναν αντιληπτοί και στη συνέχεια μήνυσαν τους παρ’ ολίγον παθόντες.
Η αστυνομία βέβαια, συνέλαβε και τους 4 και συγκεκριμένα αρχικά τους δύο αλλοδαπούς για απόπειρα διάρρηξης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και στη συνέχεια, μετά από μήνυση ενός από τους συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος δύο ημεδαπών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη κατακράτηση και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομικής Δ/νσης Κέρκυρας:

Συνελήφθησαν σήμερα (16-07-2012) το πρωί στο Σιδάρι και στη Ρόδα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων Κέρκυρας ένας 20χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 30χρονος υπήκοος Αλγερίας, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα διάρρηξης, από κοινού. Όπως καταγγέλθηκε οι δύο αλλοδαποί στην προσπάθεια τους να διαρρήξουν διαδοχικά δύο ξενοδοχειακά συγκροτήματα, στο Σιδάρι και στη Ρόδα Κέρκυρας, έγιναν αντιληπτοί, στην πρώτη περίπτωση από τον 36χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και στην δεύτερη περίπτωση από τον νυχτοφύλακα, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή. Επιπλέον στην πρώτη περίπτωση ο 36χρονος πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό με αεροβόλο όπλο. Ο 36χρονος ξενοδόχος μαζί με έναν 25χρονο ημεδαπό, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς σε κοντινή περιοχή και μετά από καταδίωξη κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 30χρονο Αλγερινό, τον οποίο οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων, ενώ ο 20χρονος Σύριος αρχικά διέφυγε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς 30χρονος Αλγερινός υπέβαλε μήνυση κατά του 36χρονου και του 25χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης οπλοχρησίας, ισχυριζόμενος ότι τον απείλησαν με μαχαίρι, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και προσπάθησαν να τον πνίξουν με σχοινί.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.




Γύφτοι επιτέθηκαν σε κοπέλα στη Νάουσα, αντέδρασαν οι κάτοικοι

Πέντε παράγκες και πέντε αυτοκίνητα έσπασαν οι κάτοικοι του Ζερβοχωρίου Νάουσας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από καταυλισμό γύφτων.
Αιτία, η επίθεση κάποιων γύφτων σε νεαρή κοπέλα, η οποία μένει δίπλα στον καταυλισμό.

Το βράδυ συγκεντρώθηκαν περίπου 300 άτομα και έψαχναν τους δράστες οι οποίοι κατάφεραν να εξαφανιστούν, ενώ σε μια από τις παράγκες είχαν παραμείνει πέντε γυναίκες και δέκα παιδία



Ένας ακόμη Αλβανός με ναρκωτικά

Ένας εισαγωγέας ναρκωτικών συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στην παραμεθόριο περιοχή της Καστοριάς, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει μεγάλη ποσότητα χασίς.

Δράστης είναι ένας 25χρονος Αλβανός, για τον οποίο οι αστυνομικές αρχές είχαν πληροφορίες ότι πρόκειται να περάσει τις ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, έστησαν μπλόκο σε δασική περιοχή της Διποταμίας και μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπιστώθηκε ότι κατείχε έναν ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε τέσσερις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 5 κιλών και 590 γραμμαρίων.




Δικαιώθηκε Αλβανός που απελάθηκε γιατί... ήταν άρρωστος στο νοσοκομείο

Αποζημίωση για ηθική βλάβη και κάλυψη δικαστικών εξόδων στον ενάγοντα επέβαλε στην Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ζούσε "νόμιμα" στη Λακωνία από το 2003.

Για παραβίαση των διατάξεων που απαγορεύουν την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια και για παραβίαση του δικαιώματος πραγματικής προσφυγής, καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκδικάζοντας την προσφυγή Αλβανού μετανάστη που απελάθηκε από τη χώρα, επειδή δεν ανανέωσε εγκαίρως την άδεια παραμονής του.

Ο Αλβανός υπήκοος Αρμπέν Λίσα, κατοικούσε νόμιμα στην Σκάλα Λακωνίας, με βάση άδειες παραμονής που ανανέωνε διαδοχικά, από το 2003 έως και τις 27 Φεβρουαρίου του 2010. Για την επόμενη άδεια παραμονής του, υπέβαλε αίτηση στις 20 Απριλίου του 2010, διότι νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο.
Στο μεσοδιάστημα, συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, επειδή είχε ληγμένη η άδεια παραμονής του είχε λήξει και, στη συνέχεια, απελάθηκε στην Αλβανία.

Για τις συνθήκες σύλληψης, κράτησης και απέλασης του Αρμπέν Λίσα, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα, για σωρεία παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την υποχρέωσε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 12.000 ευρώ για ηθική βλάβη στον προσφεύγοντα και να πληρώσει 1.500 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.



Πακέτο μας τους έστειλε πίσω η Ιταλία τους 25 "Αφγανούς"

Κρυμμένους μέσα σε ένα φορτίο μυδιών σε πλοίο προερχόμενο από την Ελλάδα εντόπισαν Ιταλοί τελωνειακοί 25 "Αφγανούς" λαθρομετανάστες και τους έστειλαν αμέσως πίσω στη χώρα μας, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα των ιταλικών μέσων ενημέρωσης.

Οι τελωνειακοί του Μπάρι (νότια Ιταλία) ανακάλυψαν τους μετανάστες, αφού ερεύνησαν ένα ψυγείο όταν διαπίστωσαν ότι ήταν αποσυνδεδεμένο από το ηλεκτρικό.

Το σημείο, στο οποίο είχαν κρυφτεί οι λαθρομετανάστες βρισκόταν στη μέση 1,2 τόνου μυδιών και πρόσβαση στην κρυψώνα υπήρχε μόνο από μια καταπακτή. Οι ιταλικές αρχές έδωσαν τροφή στους 25 Αφγανούς και αμέσως μετά τους έστειλαν πίσω στην Ελλάδα.

«Πρόσωπα που έχουν ανάγκη διεθνούς προστασίας, καθώς και ασυνόδευτοι ανήλικοι (...) βλέπουν να τους αρνούνται την είσοδο στην ιταλική επικράτεια ή στέλονται πίσω στην Ελλάδα χωρίς καμια διεθνή προστασία», κατήγγειλε η ένωση υπεράσπισης των λαθρομεταναστών Pro Asyl.

Η Pro Asyl κατηγορεί την Ιταλία ότι παραβιάζει τους ευρωπαϊκούς νόμους αρνούμενη να καταγράφει αυτούς τους λαθρομετανάστες και στέλνοντάς τους πίσω με «άτυπο» τρόπο.




Ξέφυγαν από την καταδίωξη αλλά άφησαν τα στοιχεία τους!

«Γκαφατζήδες» αποδείχθηκαν οι «κυνηγοί» χαλκού που εντοπίστηκαν ενώ ρήμαζαν τα καλώδια του Ο.Σ.Ε. σε αγροτική περιοχή του Πεδινού Κιλκίς. Όχι μόνο πήγαν με… ιδιόκτητο αυτοκίνητο να τα κλέψουν, αλλά και άφησαν μέσα όλα τα στοιχεία τους όταν τράπηκαν σε φυγή για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν!

Οι δράστες ήταν τέσσερις και κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αφήνοντας πίσω τους τα καλώδια μήκους 660 μέτρων που είχαν ξηλώσει από τη σιδηροδρομική γραμμή. Μαζί με αυτά, άφησαν διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα και το κλειδί του αυτοκινήτου τους που δεν άργησε να βρεθεί παρκαρισμένο στην περιοχή του Πεδινού!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Νέας Σάντας έφτασαν γρήγορα στην ανακάλυψη του ιδιοκτήτη, ενός 23χρονου Βούλγαρου που συνελήφθη λίγο αργότερα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα πειστήρια τους οδήγησαν στον 28χρονο Έλληνα-γύφτο συνεργό του, που και αυτός συνελήφθη στο σπίτι του στο Κιλκίς! Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ δύο ακόμα άγνωστοι συνεργοί τους αναζητούνται.




Έλληνας μαστούρης πήγε να κλέψει αλλοδαπό, αλλά...


«Σκούρα» τα βρήκε ο επίδοξος διαρρήκτης που τρύπωσε στο σπίτι ενός αλλοδαπού στο Ρέθυμνο, με σκοπό να κλέψει ό,τι πολύτιμο θα έβρισκε. Ο 48χρονος ιδιοκτήτης δεν ήταν απλώς ξύπνιος, αλλά αποδείχθηκε και πιο… χειροδύναμος από τον εισβολέα!

Ο αλλοδαπός προσποιήθηκε ότι κοιμόταν ώσπου να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να τσακώσει τον απρόσκλητο επισκέπτη. Τη στιγμή που εκείνος έφευγε έχοντας βάλει στην τσέπη τα 1.300 ευρώ που είχε αρπάξει από την τσέπη του 48χρονου, όρμησε πάνω του και πάλεψε μαζί του. Ο 41χρονος Έλληνας προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ιδιοκτήτης τον ακινητοποίησε και τηλεφώνησε στους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν. Πάνω του, βρήκαν και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5,7 γραμμαρίων.



Αλγερινοί συνεχίζουν να προσφέρουν στον τόπο


Πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του από εκεί όπου το είχε παρκάρει στην Πάτρα και βρήκε μέσα έναν άγνωστο! Ο 29χρονος Αλγερινός είχε παραβιάσει την πόρτα και έψαχνε για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Ο ιδιοκτήτης τον ακινητοποίησε χωρίς να προβάλλει αντίσταση και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς που έφτασαν λίγο αργότερα.

*** Στα πράσα συνελήφθη και ένας 21χρονος Αλγερινός στο Φαληράκι της Ρόδου, τη στιγμή που έβγαινε από την αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ την οποία είχε διαρρήξει, για να κλέψει μόνο… δυο μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά!




Χτύπησαν και λήστεψαν 27χρονη στη μέση του δρόμου

Οι πλανόδιοι μικροπωλητές που πλησίασαν μια νεαρή γυναίκα ενώ βρισκόταν έξω από εμπορική επιχείρηση στο Κοντόκαλι της Κέρκυρας, δεν είχαν σκοπό να της πουλήσουν τα εμπορεύματα που είχαν μαζί τους αλλά να τη ληστέψουν!

Και δεν δίστασαν να το κάνουν, παρ’ ότι ήταν ακόμη μεσημέρι! Επιτέθηκαν ξαφνικά στην 27χρονη γυναίκα, την χτύπησαν με τα χέρια τους και, όταν έκαμψαν την αντίστασή της, άρπαξαν από τις τσέπες της 100 ευρώ που είχε μαζί της. Στη συνέχεια, έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά το θύμα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Οι δυο γύφτοι ηλικίας 28 και 33 χρόνων εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα στην πόλη της Κέρκυρας, συνελήφθησαν και πάνω τους βρέθηκε μέρος από τα κλεμμένα χρήματα που επιστράφηκε στην 27χρονη. Οι ληστές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία.



Ένοπλος αλλοδαπός τραυμάτισε αστυνομικό

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε για τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. η επέμβασή τους στο επεισόδιο που είχαν -σε χωριό της Ξάνθης- ένας αλλοδαπός με έναν από τους κατοίκους. Ο νεαρός Βούλγαρος που οπλοφορούσε και είχε απειλήσει τον άνθρωπο με τον οποίο τσακώθηκε, επιτέθηκε εναντίον τους και τραυμάτισε έναν αστυφύλακα!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο χωριό μετά την καταγγελία ενός 42χρονου Έλληνα ότι ο αλλοδαπός με τον οποίο είχε καυγαδίσει λίγη ώρα νωρίτερα τον απείλησε με το όπλο που είχε μαζί του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου ξεκίνησαν αμέσως και μέσα σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον αφόπλισαν. Το πιστόλι που είχε μαζί του αποδείχθηκε ότι ήταν μόνο κρότου.

Ωστόσο, ο 29χρονος αλλοδαπός δεν στάθηκε να του βάλουν χειροπέδες. Όρμισε εναντίον τους, τους χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά έναν 34χρονο αστυφύλακα και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. έπεσαν πάνω του και κατάφεραν να τον δεσμεύσουν και να τον παραδώσουν στο πλήρωμα περιπολικού που έφτασε μετά από λίγο. Ο αλλοδαπός δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη.



15 λάθρο έκαναν κατάληψη σε σπίτι απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα τη σφάξουν!


Σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις φαίνεται ότι προχωρά στην Κρήτη η Χρυσή Αυγή, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το τοπικό όργανο του λαϊκού συνδέσμου σε blog του, με αίτημα πολιτών.
Στο blog αναφέρεται: «Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα ήρθε σε επικοινωνία με την Χρυσή Αυγή στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί επάνω στην πόρτα του διαμερίσματός της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες. Ωστόσο περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα τη σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί!

» Η Χρυσή Αυγή βοήθησε την άτυχη γυναίκα και λίγη ώρα μετά είχε την... ''κυριότητα'' του σπιτιού της ξανά! Είναι γεγονός ότι η αποθράσυνση των λαθρομεταναστών οφείλεται στους αριστερούς αντιρατσιστές, οι οποίοι τους προτρέπουν να μπαίνουν σε όποιο σπίτι βρίσκουν ακατοίκητο!

» Με τη μαρξιστική λογική της ''συνιδιοκτησίας'' και της... ανακατανομής του ''πλούτου'' (όπου πλούτος το σπιτάκι του καταχρεωμένου στις τράπεζες Έλληνα φορολογούμενου). Ωστόσο δεν είδαμε κανέναν από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές να ανοίγει το σπίτι του να βάζει λαθρομετανάστες».



Αλβανός με 2,5 κιλά ηρωίνη στο Κιλκίς!


Αλβανός υπήκοος συνελήφθη επ' αυτοφώρω, με την κατηγορία ότι σκόπευε να πουλήσει περίπου 2,5 κιλά ηρωίνη σε αστυνομικό που παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη έγινε σε αγροτική περιοχή του Ομαλού Κιλκίς, όπου κλείστηκε το ραντεβού. Η συνολική κατασχεθείσα ποσότητα της ηρωίνης, που ήταν τοποθετημένη σε σακούλα, ανέρχεται σε 2 κιλά και 328,9 γραμμάρια.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός του.




Αλβανόγυφτοι ρημάζουν τον ΟΣΕ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στις Αλαλκομενές Βοιωτίας για κλοπή καλωδίων χαλκού από το δίκτυο του Ο.Σ.Ε.

Οι δράστες λίγες ώρες νωρίτερα στην ίδια περιοχή διέπραξαν, άλλη μία κλοπή καλωδίων χαλκού, αξίας πάνω από - 20.000 - ευρώ

Συνελήφθησαν στην περιοχή Αλαλκομενές Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 48χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Ειδικότερα προχθές το πρωί, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν ένα Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού Αλαλκομενών και το ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ένα κομμένο τεμάχιο καλωδίου χαλκού μήκους περίπου (2) μέτρων που είχαν μόλις αφαιρέσει από το υπόγειο δίκτυο του Ο.Σ.Ε καθώς και διάφορα εργαλεία κοπής καλωδίων.
Από την μεθοδική αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, εξιχνιάσθηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής που είχαν διαπράξει οι δράστες νωρίτερα στην ίδια περιοχή. Συγκεκριμένα όπως προέκυψε, είχαν προβεί στην αφαίρεση καλωδίων μήκους (200) μέτρων περίπου από το υπόγειο δίκτυο σηματοδότησης, τηλεπικοινωνιών και τροφοδοσίας του Ο.Σ.Ε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με εκτίμηση αρμόδιου υπαλλήλου του Ο.Σ.Ε., η ζημιά που προκλήθηκε ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (20.000) ευρώ, ενώ από τις φθορές που προκλήθηκαν εγκυμονούσε κίνδυνος σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το όχημα των δραστών, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.




Προκάλεσαν τροχαίο, έφυγαν και δήλωσαν… κλοπή!

Μόλις ένα 24ωρο κράτησε η έρευνα που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας για να εντοπίσουν τους ασυνείδητους αλλοδαπούς που παρέσυραν ένα νεαρό μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο. Δεν φαντάζονταν, όμως, ότι τους κάλυπτε ο επιχειρηματίας που τους είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, δηλώνοντας… κλοπή!

Το τροχαίο είχε γίνει ξημερώματα στην περιοχή Περίσσα της Σαντορίνης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος Βούλγαρος με επιβάτες δυο ομοεθνείς του ηλικίας 25 και 41 χρόνων χτύπησε από πίσω τη μοτοσικλέτα του 20χρονου Έλληνα. Όμως, οι τρεις αλλοδαποί έσπευσαν να εξαφανιστούν εγκαταλείποντας στην τύχη του το νεαρό οδηγό, που τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται!

Η επιτόπια έρευνα αποκάλυψε ότι το υπαίτιο ΙΧ ανήκε στην επιχείρηση ενοικιάσεως αυτοκινήτων ενός 36χρονου, ο οποίος όμως είχε δηλώσει κλοπή λίγη ώρα μετά το ατύχημα προσφέροντας έτσι κάλυψη στους αλλοδαπούς πελάτες του! Έτσι, συνελήφθη με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης και της υπόθαλψης εγκληματία και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, μαζί με τους τρεις Βούλγαρους που κατηγορούνται για εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής.



Όχι μόνο λήστευαν αλλά και... τραυμάτιζαν

Τέλος στη δράση μιας συμμορίας νεαρών γύφτων που κρύβονται πίσω από μια σειρά από παρανομίες, μεταξύ των οποίων, μια ληστεία με τραυματισμoύς, διαρρήξεις και κλοπές, οι οποίες είχαν γίνει τις τελευταίες ημέρες στο Αγρίνιο, έβαλαν τέλος οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.
Τη σπείρα αποτελούσαν τέσσερις νεαροί ηλικίας από 18 έως 23 χρόνων, που δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά. Όλοι τους είναι σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για παρόμοια αδικήματα. Μαζί τους κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος ένας συνεργός τους από το Αιτωλικό, στον οποίο πωλούσαν τα κλοπιμαία. Σε βάρος των τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες και διαρρήξεις τις οποίες διέπραξαν στο διάστημα μεταξύ 9 και 13 Ιουλίου.

Οι πρώτες δυο κατηγορίες αφορούν στην επίθεση εναντίον μιας γυναίκας, που περπατούσε κοντά στο δημοτικό στάδιο του Αγρινίου, την οποία έριξαν στο έδαφος τραυματίζοντάς την ελαφρά και άρπαξαν δια της βίας από τον λαιμό της μια χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό.

Οι δράστες κατηγορούνται για τις διαρρήξεις σε ένα κρεοπωλείο και ένα κατάστημα ηλεκτρολογικών ειδών από τα οποία είχαν κλέψει χρήματα και εργαλεία μεγάλης αξίας, τα οποία πούλησαν στον κλεπταποδόχο.



Πολίτες στο Ηράκλειο ακινητοποίησαν 18χρονο Αιγύπτιο

Ένας 18χρονος Αιγύπτιος "συνελήφθη" από διερχόμενους κοντά σε κατάστημα ρούχων πολίτες στο Ηράκλειο την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει ένδυμα που του είχε "γυαλίσει".
Ο 18χρονος μαζί με ένα φίλο του που αναζητείται, μπήκαν στο κατάστημα και ενώ ο ένας απασχολούσε την υπάλληλο ο συλληφθείς αφαίρεσε τον αντικλεπτικό μηχανισμό από ένα ένδυμα.

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από την υπάλληλο, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Σε κοντινή απόσταση όμως από το κατάστημα ο 18χρονος ακινητοποιήθηκε από διερχόμενους πολίτες, και συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ηρακλείου, που μετέβησαν στο σημείο.
 



Αλβανός πυροβόλησε αστυνομικούς στο Ρέθυμνο

Χασισοκαλλιεργητής από την Αλβανία, ηλικίας 24 ετών, συνελήφθη σήμερα στο Ρέθυμνο μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Ο συλληφθείς εντοπίστηκε μέσα σε χασισοφυτεία στην περιοχή Ρουστίκων Δήμου Ρεθύμνου και όταν αντελήφθη τους αστυνομικούς, πυροβόλησε εναντίον τους με κυνηγετική καραμπίνα. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με συνέπεια να τον τραυματίσουν στο μηρό.

Στο χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν 600 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από ένα έως δύο μέτρα, ενώ βρέθηκαν και 317 αποξηραμένα. Επίσης, κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, την οποία χρησιμοποίησε ο 24χρονος εναντίον των αστυνομικών.

Ο 24χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ένα ακόμη άτομο που ήταν μαζί του στη φυτεία, το οποίο διέφυγε όταν είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν.



Γεωργιανοί κατέκλεβαν τα σπίτια στο Αιγάλεω

Συνελήφθησαν στις 16-7-2012 το πρωί στο Αιγάλεω από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, οι οποίοι λίγη ώρα πριν είχαν διαρρήξει διαμέρισμα ημεδαπής σε πολυκατοικία στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Β’ Τ.Α. Αιγάλεω, οι συλληφθέντες, μαζί με τρεις (3) άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συστήσει σπείρα και το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει δεκατρείς (13) διαρρήξεις κατοικιών στην περιοχή του Αιγάλεω, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα.

Η αξία των αφαιρεθέντων ξεπερνά τα 45.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.




Πακιστανός και Ρουμάνα πωλούσαν ηρωίνη στο Βόλο

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, μία 36χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 221 γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα προμηθεύτηκε την ποσότητα ηρωίνης από αλλοδαπό συνεργό της, υπήκοο Πακιστάν, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.




Νιγηριανός πωλούσε κοκαΐνη στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Νιγηρίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο προαναφερόμενος εμπορεύεται ναρκωτικά σε άτομα σε όλη την ελληνική επικράτεια και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, σε αστυνομικό έλεγχο του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 211 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου