Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τι κατέγραψαν 7 κάμερες για τους δολοφόνους του Καντάρη


Επί τουλάχιστον μισή ώρα περιφέρονταν στην περιοχή που δολοφονήθηκε ο άτυχος Μανώλης Καντάρης, αναζητώντας κάποιο θύμα, οι δύο κατηγορούμενοι Αφγανοί.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας και το καταγεγραμμένο από κάμερες επτά διαφορετικών κτιρίων της περιοχής υλικό.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, οι δύο Αφγανοί...
 βρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος τουλάχιστον μισή ώρα πριν, έχοντας στοχοποιήσει τον άτυχο άνδρα από τη στιγμή που βγήκε από το σπίτι του.

Όπως προκύπτει μάλιστα από τη δικογραφία, μόλις του κατάφεραν τις δύο μαχαιριές και αφού του πήραν την κάμερα με την οποία ήθελε να καταγράψει τις ευχάριστες στιγμές από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του, έψαξαν το πορτοφόλι του και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψη των δύο δραστών, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στις 16 Μαΐου στην Ασφάλεια και έδωσε το κινητό ενός εκ των δύο κατηγορουμένων.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους μια σημαντική κατάθεση αλλοδαπού καταστηματάρχη της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτήν, ένας Αφγανός είχε αφήσει στον καταστηματάρχη μια κάμερα προς φύλαξη, την οποία θα περνούσε στη συνέχεια κάποιος άλλος να πάρει.

Ο αλλοδαπός καταστηματάρχης, υποψιασμένος και αφού το συμβάν είχε γνωστοποιηθεί μέσω των ΜΜΕ, απευθυνόμενος στον Αφγανό, του είπε: «Εσείς αφαιρέσατε ανθρώπινη ζωή για μια κάμερα;».

Με κυνικό τρόπο ο κατηγορούμενος του απάντησε: «Φώναζε πολύ κλέφτης-κλέφτης, τι να έκανα;».

Οι δύο Αφγανοί που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, στις 10 Μαΐου, στη συμβολή του οδών Ηπείρου και Γ’ Σεπτεμβρίου, πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

http://www.newsbomb.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηθικος αυτουργος ο αρχιδολοφονος του Ελληνικου Εθνους παπατζεφρυ-μινεικο τσαντ, καταραμενο εβραιοκοπροσκυλο

Ανώνυμος είπε...

Αντιθέτως! Όταν θα τους κάψουμε ζωντανους, θα φωνάζουν "βοήθεια" αυτοι! Αλλα "τί να κάνουμε";

Δημοσίευση σχολίου