Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σαβουροτουρισμός ~ Μέθυσοι και απατεώνισσες από Βρετανία


Οι λεγόμενοι τουρίστες με το "βραχιολάκι" που κλείνουν σε εξευτελιστικές τιμές από το χειμώνα (ίσως και το φθινόπωρο) τις καλοκαιρινές διακοπές τους για να ξεφύγουν από τις μίζερες και καταθλιπτικές χώρες τους και να έρθουν στην Ελλάδα. Ως γνωστόν όλα -ελέω βραχιολιού είναι πληρωμένα και το μόνο που αφήνουν στην Ελλάδα είναι τα άδεια κονσερβοκούτια που κατανάλωσαν και είχαν φέρει από Βρετανία.

Έρχονται λοιπόν, δημιουργούνε κάθε χρονιά προβλήματα στις τοπική κοινωνία και προσβάλλουνε συνεχώς τη νοημοσύνη μας. Παράδειγμα: επειδή στα πακέτα περιλαμβάνεται και ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση βιασμού, το βρήκανε οι Βρετανίτσες λοιπόν και "βιάζονται μετά μανίας" από τους συνήθως μεθυσμένους φίλους τους...
 και μετά καταγγέλουν στις αρχές τον βιασμό τους από αγνώστους. Συνήθως η μούφα αποκαλύπτεται.

Ακόμη το καλοκαίρι δεν μπήκε και αρχίσανε τα όργανα:

Μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας επιτέθηκε σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ

Απίστευτο περιστατικό στα Μάλια Ηρακλείου.

Μεθυσμένος άγγλος επιτέθηκε σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ με οροστάτη προκαλώντας θλαστικά τραύματα στον ένα διασώστη.

Συγκεκριμένα τον μεθυσμένο άγγλο παρέλαβαν σήμερα το πρωί οι διασώστες του ΕΚΑΒ από δρόμο των Μαλίων. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου κατά τη διάρκεια της παράδοσης ο νεαρός άγγλος επιτέθηκε στον ένα διασώστη του πληρώματος με τον οροστάτη προκαλώντας του θλαστικά τραύματα. Ο διασώστης με τραύματα τελικά μεταφέρθηκε ο ίδιος στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο μεθυσμένος αλλοδαπός έφυγε τρέχοντας και πλέον αναζητείται από τις αρχές
Πηγή


Βρετανίδα κατήγγειλε το βιασμό της στα Μάλια

Θύμα βιασμού καταγγέλλει πως έπεσε μια 23χρονη Βρετανίδα στα Μάλια της Κρήτης από άγνωστο οδηγό ενός λευκού βαν.


Η κοπέλα κατήγγειλε πως ενώ περπατούσε στο δρόμο προς το ξενοδοχείο μετά από νυχτερινή διασκέδαση, έχοντας μάλιστα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, σταμάτησε μπροστά της ένα λευκό βαν.

Ο οδηγός της πρότεινε να την πάει στο ξενοδοχείο, κι εκείνη ζαλισμένη και κουρασμένη όπως ήταν, δέχτηκε. Ο άγνωστος άνδρας, όμως, αντί για το ξενοδοχείο, φέρεται να την οδήγησε σε απόμερο μέρος όπου ήρθαν σε επαφή, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της.

Η 23χρονη δε συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ για τον άγνωστο άνδρα είπε ότι ήταν μάλλον Έλληνας, 25 ως 30 ετών, κανονικού ύψους και λίγο εύσωμος.

Η 23χρονη θα εξεταστεί σήμερα από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν έπεσε θύμα βιασμού ή όχι.






2 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

όταν έλεγα στους κατοίκους του Χορευτού - βλέπε Πήλιο- πως ο τουρισμός είναι να χει κανείς πρόσβαση σε Ιντερνετ, ιατρική περίθαλψη, τράπεζα κι ό,τι άλλο, αλλά να μην γίνουν μεγαλύτεροι δρόμοι στο Πήλιο κι ούτε τεράστια ξενοδοχεία μπατιροτουρισμού και να μη χαλαστεί με τίποτα το τοπικό χρώμα, με κοιτούσαν σαν να χα κεραίες!! Θέλαν εξευρωπαισμό και γρήγορο χρήμα!. Γεμισε το βουνό σκουπίδι κι άλλα θεάρεστα απ αυτά που ανατριχιάζει κανείς από απέχθεια. Κρίμα.

Summertime Blues είπε...

προσοχή. δεν είμαι συντηρητική, μ αρέσει και μένα το ξεσάλωμα, αλλά...

Δημοσίευση σχολίου