Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ντου του Άδωνι στον Λαζόπουλο


Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Λάκη Λαζόπουλου όταν ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να πάει έξω από το θέατρο «Βέμπο», όπου γυρίζεται η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι».

Ο κ. Γεωργιάδης ήθελε να εκφράσει τα παράπονά του στον κ. Λαζόπουλο καθώς υποστήριξε πως ο ηθοποιός τον εξύβρισε.


Έτσι, λίγο μετά τις 10 το βράδυ ο  Άδωνις Γεωργιάδη, διαμαρτυρόμενος για κάποια σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου, έφτασε έξω από το θέατρο «Βέμπο» και μάλιστα, «ανέβασε» Twitter και μια φωτογραφία, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις κινήσεις του.

«Έμαθα ότι ο Λάκης πάλι με εξύβριζε, λέω να πάω μία βόλτα από το Θέατρο Βέμπω... τι λέτε;», έγραψε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, έπειτα από  την ανάρτηση της φωτογραφίας, υποστήριξε ότι ο κ. Λαζόπουλος δεν τον άφησε να μπει μέσα.

«Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης...», «τιτίβισε» ο κ. Γεωργιάδης.

Ωστόσο, ο Λάκης Λαζόπουλος πληροφορήθηκε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν έξω από το θέατρο και απάντησε στον κ. Γεωργιάδη κατά της διάρκειας της εκπομπής του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μπορεί να τον δει και να μιλήσει μαζί του μετά το τέλος του «Αλ Τσαντίρι» καθώς, όπως είπε, πρόκειται για τη δική του παράσταση.


Τα tweet του Άδωνι Γεωργιάδη 







Αδωνις: Θέλω μια ΝΔ που δεν θα φοβάται ούτε θα γλείφει το Λαζόπουλο

Σε δήλωσή του στην κάμερα του Mega ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Ο κ. Λαζόπουλος, όπως πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση, στήνει ένα τσαντίρι, για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και τώρα έστησε ένα τσαντίρι για να παρέμβει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Ηρθα εδώ γιατί με καθύβριζε επί δεκάλεπτο, για να μου τα πει κατά πρόσωπο. Και να μου δώσει την ευκαιρία να απαντήσω, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε δημοκράτης άνθρωπος. Αλλά δεν το έκανε. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη Λαζόπουλο και θέλω και μια ΝΔ που δεν θα φοβάται και δεν θα γλείφει τον Λάκη Λαζόπουλο.



Τι είπε (η κότα) Λαζόπουλος κατά του Αδωνι:


«Ο άλλος ο εγκάθετος του Σαμαρά, ο Άδωνις, ο οποίος θέλει να ανοίξει δεξιά πόρτα για να επιστρέψει ο Σαμαράς ως νέα Λεπέν, δεσπόζει σε όλα τα κανάλια σαν να είναι αυτός η ηγετική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας.
Έχει παραμερίσει το κέντρο, όλο το …Καραμανλικό παρελθόν της παράταξης. Του φαίνεται αφύσικο που ο Καραμανλής στηρίζει τον Μεϊμαράκη, ενώ του φαίνεται φυσικό να ψηφίσουν έναν που υμνούσε τη χούντα στα κανάλια της τηλεπώλησης που έχει προσκυνήσει και γλείψει.

Τα σαλιγκάρια ξεχνιούνται πολλές φορές και νομίζουν ότι ο τοίχος που σκαρφαλώνουν τους ανήκει. Δεν είναι αλήθεια, θα το καταλάβουν όταν φύγει ο τοίχος. Τότε θα καταλάβουν τα σαλιγκάρια ποιανού είναι ο τοίχος. Έβρισε μέχρι και το πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, επειδή παρακολούθησε την παράσταση, σε αυτό το σημείο κατάντιας έχει φτάσει.


Το 85% των ανθρώπων της τέχνης, ανήκουν στην Αριστερά. Να μην πάει ο κόσμος στο θέατρο; Να μην πάνε οι αριστεροί να ακούσουν τον Ξαρχάκο επειδή είναι δεξιός; Ακροδεξιά σενάρια του κάθε παράφρονα. Τη Νέα Δημοκρατία θα την διαλύσει ο Άδωνις γιατί αυτός είναι ο στόχος του. Θα περάσει ο καιρός και θα τα δούμε. Μόνο τον καιρό δεν έχει πει στην τηλεόραση. 

Σήμερα το πρωί πήγε σε τέσσερις εκπομπές για να πει τον καημό του. Κάνω εκπομπή σατιρική τόσα χρόνια και δεν ανήκω στην Δεξία. Υβριστής της παράταξης υπήρξε μόνο ο Άδωνις, ο οποίος έβριζε και τον Καραμανλή και τον Σαμαρά. 

Να δουν τις εκπομπές του, να δουν ποιος είναι ο υβριστής. Υβριστής της Ν.Δ. ήταν μόνο ο Άδωνις, αυτός θα διαλύσει τη Ν.Δ.».






Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξηγεί γιατί ήθελε να κάνει "ντου" στο θέατρο του Λαζόπουλου, χθες βράδυ


«Ζήτησα να παρέμβω (στο Αλ Τσαντίρι), όπως θα έκανα σε κάθε εκπομπή όπου θα με εξύβριζαν επί 15 λεπτά. Μου μετέφερε ο αδερφός του ότι δεν επιθυμεί (να παρέμβω) αλλά να συζητήσουμε ιδιωτικά. Δεν έχω τίποτα να συζητήσω μαζί του ιδιωτικά. Ο κος Λαζόπουλος δεν τολμούσε να τα πει αυτά μπροστά μου. Μετά έμπλεξε και τη μητέρα του, είναι αχαρακτήριστη στιγμή, επειδή έχω χάσει και εγώ τη μητέρα μου όταν άκουγα να μπλέκει τη μητέρα του και το θάνατό της στη μεταξύ μας διαμάχη δεν το πίστευα. Δεν την ήξερα τη μητέρα του, δεν είχα την τιμή να τη γνωρίσω ποτέ» είπε στον Alpha 989 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κος Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα προφανώς, είναι ένας προπαγανδιστής που χρησιμοποιεί το ταλέντο του για προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Ως τί παρεμβαίνει στα εσωκομματικά της ΝΔ; Είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλο ταλέντο. Όλοι ξέρουμε όμως τί συμβαίνει. Αν δείτε στα social media θα καταλάβετε. Δεν τον αναγνωρίζω ως καλλιτέχνη αλλά ως πολιτικό μου αντίπαλο. Κανένας βουλευτής δεν μπορεί να μαζέψει 1 εκατομμύριο τηλεθεατές. Η τέχνη δεν χρωματίζεται πολιτικά. Η σάτιρα πάντα πλήττει την εξουσία. Σάτιρα που πλήττει μόνο την αντιπολίτευση έχετε ακούσει ξανά; Έφτασε στο σημείο η Ζωή Κωνσταντοπούλου να γράψει tweet», πρόσθεσε ο κος Γεωργιάδης.

Αμφισβήτησε τα περί στήριξης του Κώστα Καραμανλή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, λέγοντας πως «εάν το έχει κάνει αυτό, αδικεί τον ίδιο. Εξακολουθώ όμως να μην πιστεύω ότι ο Καραμανλής έχει κάνει μια τέτοια τοποθέτηση. Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει εμπλακεί τόσο ενεργά στην εκλογική διαδικασία».

Σε ερώτηση εάν θα στηρίξει τον νέο αρχηγό της ΝΔ σε περίπτωση που ο ίδιος δεν εκλεγεί, απάντησε: «δεν θα γυρίσω να αντιτεθώ σε αυτά που θα έχει ψηφίσει ο λαός. Φυσικά και θα πάω με όποιον βγει. Όλοι θα είμαστε με το νέο αρχηγό».

Για την επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου είπε ότι επικοινώνησε αμέσως με τον βουλευτή και πρόσθεσε «καταδικάζω αλλά δεν φτάνει μόνο το «καταδικάζω», σημασία έχει να δούμε τί θα κάνουμε με αυτούς. Έως πότε θα ανέχεται η δημοκρατία μας κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν ατιμώρητοι; Το άβατο στα Εξάρχεια υπάρχει από το 1981. Το ΠΑΣΟΚ επέτρεψε δεκαετία του 80 το άβατο εκεί».




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με αυτον τον μπετοβλακα καραγκιόζη που ηθελε να γίνει και αρχηγος της ΝΔ.Ο άνθρωπος ειναι για ζουρλομανδυα κανονικά και μην δινετε πια αξία σε αυτόν τον γελοίο που διψάει για λίγη δημοσιότητα,με το να ασχολείστε μαζί του.
Ντροπή σε όσους τον ψηφίζουν

Κρασοπατήρ είπε...

Εγώ πάντως θα τον ψηφίσω.

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα σου αν νομίζεις πως αυτό σου αξίζει...
κανείς δεν είναι τέλειος...

Ανώνυμος είπε...

ο αδωνις ειναι ο μονος που τολμαει και κλανει καταμουτρα τα σταλινικα αποβρασματα του μπολσεβικικου κατεστημενου που καταστρεφει 42 χρονια τωρα την πατριδα μας
τσακιστε ανελεητα τους νεοεαμοβουλγαρους μισελληνες και φονιαδες του λαου μας!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνης είναι ένας από τους απειροελάχιστους
πολιτικούς που έχει βγάλει μεροκάματο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος "16 Δεκεμβρίου 2015 - 12:26 π.μ." χτύπα κανα xanax γιατί δεν σε βλέπω καλά.Στην ανάγκη χτύπα και καμιά πεομάλαξη γιατί από την αγαμία έχεις σαλτάρει τζττζιφιόγκο!

Ανώνυμος είπε...

εσυ χτυπα κανα καροτο εκει που τοβαλε η γκαμπριελα η κανα μπαζουκας καλυτερα να συνελθεις εαμβουλγαρε πλουτοκρατη....

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στο Real: ¨Μαζί τα φάγαμε¨ τα 200δις θαλασσοδάνεια
O Ν-Τραγκας τον ρώτησε για θαλασσαδάνεια απάντησε όπως ο Πάγκαλος, «Μαζι τα φάγαμε»

ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ G700. ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ G700 ????? Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 375,00 (ο βασικος) ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ 200.000.000

ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ G700 ΕΥΡΩ «ΞΟΔΕΥΕ ΑΦΕΙΔΩΣ ΛΕΦΤΑ» ?

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ G700 ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ?

YΓ.Βρε κάποιος να γαμήσει στο ξυλο αυτόν τον καθυστερημένο αυστραλοπίθηκο που θελει να γινει και αρχηγός,θα βρεθεί;

Δημοσίευση σχολίου