Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Αμάν αμάν ~ Η Baba Vanga είπε ότι το 2016 πάπαλα η Ευρώπη


Γεννήθηκε το 1911 στην Στρώμνιτσα και για όνομα (σύμφωνα με τοπικό έθιμο) όταν το παιδί κλάψει για πρώτη φορά, ρώτησαν έναν ξένο. Αυτός είπε "Ανδρομάχη", αλλά θεωρήθηκε "πολύ ελληνικό" και απορρίφθηκε(!). Ρώτησαν έναν δεύτερο ξένο κι αυτός με τη σειρά του έδωσε πάλι το ελληνικό "Ευαγγελία", που τελικά το αποδέχθηκαν.

Η κατά κόσμον Vangelia Pandeva Dimitrova ή γνωστότερη ως Baba Vanga, πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Η γυναίκα πριν πεθάνει είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον πλανήτη μας. Το τσουνάμι του 2004, τους Δίδυμους Πύργους, το φαινόμενο του θερμοκηπίου.


Η γυναίκα αυτή ήταν τυφλή και μπορούσε να προβλέψει το μέλλον. Ζούσε στην Βουλγαρία και όπως λένε όσοι έχουν μελετήσει την πορεία της, είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS πολλές δεκαετίες πριν και μάλιστα είχε μιλήσει για εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη. Μάλιστα είχε μιλήσει και για τον ακριβή χρόνο αυτή της εισβολής.

Το 2016! Προέβλεψε έναν μεγάλο πόλεμο από μουσουλμάνους ο οποίος θα ξεκινούσε με την Αραβική Άνοιξη το 2010 θα επεκτεινόταν στην Συρία και θα ολοκληρωνόταν το 2043 με την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου με την Ρώμη στο επίκεντρό της.

Η Vanga, πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών και είχε κάνει εκατοντάδες προβλέψεις στην 50ετή καριέρα της.

Την αποκαλούσαν και Νοστράδαμο από τα Βαλκάνια αφού οι προφητείες της έπεφταν μέσα σε ποσοστό 85%! Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι είχε μιλήσει για το λιώσιμο των πάγων από το 1950.

Οι υποστηρικτές της της αποδίδουν το τσουνάμι του 2004 αφού είχε μιλήσει για «ένα τεράστιο κύμα που θα κατεβεί σε μια μεγάλη ακτή και θα καταπιεί ανθρώπους και πόλεις και θα εξαφανιστούν τα πάντα κάτω από το νερό».Οι προφητείες της για τον ISIS είναι ανατριχιαστικές. Έχει πει ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει στο τέλος του 2016 και η ήπειρός μας θα έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπο. Για το φαινόμενο του θερμοκηπίου η Vanga είχε πει: «οι παγωμένες περιοχές θα γίνουν ζεστές και τα ηφαίστεια θα ξυπνήσουν.

Το 1989 είχε η Vanga είχε προβλέψει ότι η "αμερικανοί αδελφοί" θα δεχθούν επίθεση από δυο ατσαλένια πουλιά. Αυτό πιστεύουν οι ακόλουθοί της ήταν η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους. Η Vanga είχε προβλέψει και την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα. Είχε πει ότι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος. Είχε πει επίσης ότι θα είναι και ο τελευταίος αμερικανός Πρόεδρος.

πηγη: DailyMirror

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς Παϊσιο,αυτοί Βαγγελιώ...Κάπως έτσι πορεύονται οι ιθαγενείς των Βαλκάνίων,την ώρα που οι βορειοευρωπαίοι και οι "Κουτόφραγκοι" ετοιμάζονται για αποικίες σε άλλους πλανήτες..

Ανώνυμος είπε...

σιγα τα τουβλα τους ευρωπαιους.....
τελειωμενοι ειναι ολοι τους κλανουνε,ξεκολλα γραικυλε....

Ανώνυμος είπε...

Καλά,τράβα να διαβάσεις καμιά προφητεία του Παϊσιου για ΄χαζό γένος που θα σου δώσει την Πόλη,και άσε τα "τούβλα" να ασχολούνται με την κβαντομηχανική και την νανοτεχνολογία.

Ανώνυμος είπε...

καλα τραβα εσυ να διαβασεις μαρξ λενιν σταλιν τη κομμενη κεφαλα της αρουλας βελουχιωταινας ή καπεταν σουλτανας ή κλαριτας ή κοντσιτας για εναν σταλινικο παραδεισο μια βορειοκορετικη ιδανικη αταξικη κενωνια,βαλε και κανα καροτο εκει που το εβαλε και η συντροφισα σου γκαμπριελα και ξεκινα και συ σαν τους θεους σου τους ευρωπαιους σε κανα μπουρδελο για ζωα τις κτηνοβασιες με τον παπαγαλο σου, τις παιδεραστιες αιμομιξιες και κοπρολαγνιες ξεφτιλα μαρξιστοφιλελε προοδευτικοφρονα της καρπαζιας και ροχαλας....

Δημοσίευση σχολίου