Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Δείτα τα πρώτα trailers για Star Trek Beyond & Ημέρα Ανεξαρτησίας No2


Μια από τις πιο προσφατες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων ήταν το reboot του Star Trek, καθότι ο J.J. Abrahams κατάφερε με φαντασμαγορικό τρόπο να αναβιώσει το εντυπωσιακό σύμπαν. Πλέον έχουμε το trailer για το Star Trek 3 που σκηνοθετεί ο Justin Lin (Fast and Furious 6), ενώ η νέα ταινία θα τιτλοφορείται ως «Star Trek Beyond».

Ο Simon Pegg θα αναλάβει το σενάριο του Star Trek 3, μαζί Doug Jung, και η νέα ταινία επικεντρώνεται πάλι στο πλήρωμα, το οποίο θα ταξιδέψει σε μέρη που δεν έχει ξαναπατήσει άνθρωπος. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Zachary Quinto, Anton Yelchin, Karl Urban, Simon Pegg, Zoe Saldana, και John Cho, ενώ θα υπάρξει η προσθήκη της Sophia Boutella.







Όπως είχε ακουστεί εδώ και πολύ καιρό το Independence Day θα επέστρεφε, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, για να υπάρξει ένα επετειακό sequel και πλέον έχουμε το πρώτο trailer της ταινίας.

Το Independence Day 2 (ή Resurgence όπως είναι ο πλήρης τίτλος) έχει να κάνει με τον «συνασπισμό» όλων των δυνάμεων της Γης και την αναζήτηση νέων τρόπων και ιδεών, ώστε να αντιμετωπιστεί η καινούργια εξωγήινη απειλή που έρχεται, η οποία διαθέτει δυνάμεις για τις οποίες κανείς δεν είναι προετοιμασμένος.
Στην σκηνοθεσία είναι και πάλι ο Ronald Emmerich, ενώ πρωταγωνιστούν οι Jeff Goldblum (David Levinson), Vivica A. Fox (Jasmine), Brent Spiner (Dr Brackish Okun), Bill Pullman (Thomas Whitmore), εκεί όπου θα συναντήσουν το «νέο αίμα» αποτελούμενο από τους Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe, Charlotte Gainsbourg, Judd Hirsch και Sela Ward. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου.





cineramen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου