Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Αφού αθώωσαν όσους σαμποτάριζαν τις άλλες κυβερνήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα σε χώνει μέσα για τα καλά:)


Με έως και τρία χρόνια φυλάκιση «απειλεί» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τους αγρότες υπό το φόβο των μπλόκων.

Αύξησαν τις ποινές για την παρακώλυση συγκοινωνιών με τροπολογία που πέρασε στα ψιλά του νομοσχεδίου συμβίωσης - Το θέμα αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης έχοντας στο μυαλό του το κίνημα «δεν πληρώνω».

Με τροπολογία που πέρασε στα ψιλά του συμφώνου συμβίωσης των gay, η κυβέρνηση αύξησε τις ποινές φυλάκισης για την παρακώληση συγκοινωνιών. Από τους τρεις στους δώδεκα μήνες φυλάκισης για όσους παρακωλύουν την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων στις εθνικές οδούς, το σιδηροδρομικό δίκτυο και τις αερομεταφορές.



Μάλιστα, όπως προβλέπεται στη διάταξη, αν η παρεμπόδιση «είχε σημαντική διάρκεια», η ποινή φυλάκισης μπορεί να φτάσει μέχρι και τα τρία χρόνια.





Το θέμα εντόπισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μετά τη συμφωνία του με τον Πάνο Καμμένο για τη στράτευση των γυναικών, βρήκε ένα ακόμη θέμα για το οποίο συμφωνεί με την κυβέρνηση.

«Απίστευτο!!!!! Το ζητούσα χρόνια!!! Ο Αλέξης τελικά είναι πολύ μουλωχτός, πάει και το Κίνημα "Δεν πληρώνω"», έγραψε στο Twitter, σχετικά με τις ποινές που θα επιβάλλονται σε όσους δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των συγκοινωνιών.

Το σχετικό άρθρο 


Μόνο που φαίνεται πως η τροπολογία δεν έχει ως στόχο όσους αρνούνται να πληρώνουν διόδια, αλλά όσους σκοπεύουν να στήσουν μπλόκα αντιδρώντας στην κυβερνητική πολιτική. Μετά το ασφαλιστικό η φορολόγηση των αγροτών είναι το δεύτερο μεγάλο μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τον Ιανουάριο.





Π.Θ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου