Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Πόσα θα πάρει ο Χάρισον Φορντ για τη συμμετοχή του στο νέο Star Wars


Τρελές απολαβές για τον γνωστό πρωταγωνιστή.

Είναι το μεγάλο αστέρι της 7ης ταινίας... Είναι ο συνδετικός κρίκος με τις δύο προηγούμενες τριλογίες... Είναι, όμως και ο πρωταγωνιστής που θα βάλει στο λογαριασμό του περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ, ξυπνώντας μία... διαφορετική δύναμη, από εκείνη των Τζεντάι!


Ήταν γνωστό και... φυσιολογικό για τους άγραφους νόμους αξιολόγησης των παραγωγών ταινιών, ότι ο Χάρισον Φορντ, όπως και οι Μαρκ Χάμιλ (ο... γνωστός μας Λουκ Σκαϊγουόκερ), Κάρι Φίσερ (πριγκίπισσα Λέια), θα λάμβαναν περισσότερα χρήματα από τους νέους πρωταγωνιστές. Πλέον, γνωρίζουμε το... πόσο περισσότερα. Ειδικά ο Χάρισον Φορντ, θα πληρωθεί 76 φορές περισσότερο από τους δύο νέους ηθοποιούς, οι οποίοι βέβαια, έχουν μέλλον μπροστά τους προκειμένου να γίνουν διάσημοι, να πετύχουν και να τύχουν ανάλογης... αντιμετώπισης!

Όπως έγινε γνωστό, ο μίστερ Χαν Σόλο (Χάρισον Φορντ), θα πληρωθεί 22 εκατ. ευρώ μόνο για το ρόλο, καθώς και 0,5% ποσοστά από τα ακαθάριστα έσοδα της ταινίας, τα οποία υπολογίζονται να αγγίξουν το 1,8 δισ. ευρώ. Ήδη έχει λάβει 1,3 εκατ. ευρώ διότι έσπασε το πόδι του σε ένα από τα γυρίσματα της ταινίας. Με άλλα λόγια, ο γνωστός μας και ο ως Ιντιάντα Τζόουνς, θα λάβει περισσότερο από 30 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή του στην 7η ταινία του Star Wars, η οποία σπάει ήδη ταμεία σε όλον τον κόσμο.

Οι Ντέιζι Ρίντλεϊ και Τζον Μπογιέγκα θα πληρωθούν... μόνο με 400.000 ευρώ έκαστος, τα οποία δεν είναι και λίγα, αλλά σε σύγκριση με τις απολαβές του Χαν Σόλο, είναι... ψίχουλα! Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ο Χάρισον Φορντ πληρώθηκε το 1977, όταν συμμετείχε στην τότε ταινία της σειράς, με το ποσό των 9.000 ευρώ. Συγκριτικά λοιπόν, οι δύο νέοι πρωταγωνιστές έχουν... φτιάξει ήδη την τύχη τους, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο.


Σάββας Μιχάλαρος / Π.Θ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ειναι συνδετικος κρικος, ΔΕΝ επαιζε στην 1η τριλογια.!!! αλλα στη 2η, δυσκολο να βρουμε συνδετικο κρικο..εκτος τα διδυμα..

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε στόκε έχεις ιδέα ποια είναι χρονικά η πρώτη τριλογία ή απλά είδες την αρίθμηση των ταινιών και είπες να πετάξεις την εξυπνάδα σου;

Δημοσίευση σχολίου