Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Συμμορία 25 ατόμων επιτέθηκε σε υπαλλήλους του Μετρό στην Ομόνοια


Ομαδα 25 ατόμων, που φορούσαν κουκούλες, επιτέθηκαν πριν λίγη ώρα στους ελεγκτές που βρίσκονται στο σταθμό του μετρό και του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια.

Η ομάδα που εισέβαλε με απειλητικές διαθέσεις στο σταθμό, κατευθύνθηκε, αρχικά, στο χώρο όπου υπάρχει το τμήμα πληροφοριών και ζήτησε από τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί να τους πουν που βρίσκονται οι ελεγκτές. Αφού δεν έλαβαν καμία απάντηση...
κατευθύνθηκαν προς τις αποβάθρες, ψάχνοντας να εντοπίσουν τα υποψήφια θύματά τους.


Μετά από λίγα λεπτά, βρήκαν πέντε ελεγκτές του μετρό, τρεις άντρες και δυο γυναίκες, εκ των οποίων τραυμάτισαν στο κεφάλι και στα πλευρά τους δυο άντρες. Χτυπήθηκαν και οι υπόλοιποι, χωρίς ωστόσο κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ενώ σε κάποιους από αυτούς απέσπασαν ασυρμάτους και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Προκλήθηκε πανικός στην αποβάθρα στην Ομόνοια με τους επιβάτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν να φύγουν από την αποβάθραμ φοβούμενοι επέκταση των επεισοδίων.

Τα δυο άτομα που χτυπήθηκαν περισσότερο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο πρώτος προκειμένου να του γίνουν ράμματα στο κεφάλι και ο δεύτερος για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου