Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Λαθρο-εισβολείς διέλυσαν το χόκεϋ +pics


Σκηνικό καταστροφής άφησε η συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες λαθρομεταναστών στο Ολυμπιακό ακίνητο του χόκεϋ στο Ελληνικό, το βράδυ της Πέμπτης.

Τζαμαρίες σπασμένες, πυροσβεστικές φωλεές λεηλατημένες, πόρτες και παράθυρα ξηλωμένα, σκουπίδια σκορπισμένα παντού, αλουμίνα ξηλωμένα τα οποία χρησιμοποιούσαν σαν ρόπαλα ακόμα και ψευδοροφές ξηλωμένες είναι το σκηνικό που άφησαν με τη λήξη των επεισοδίων, οι λαθρομετανάστες από το Μαρόκο που,...
σύμφωνα με το Vimaonline.gr, έχουν συστήσει συμμορία και ζητούν «ενοίκιο» από κάθε νεοεισερχόμενο, είτε σε χρήμα είτε σε είδος. Χρειάστηκε να παρέμβουν χθες το βράδυ 3 διμοιρίες των ΜΑΤ για να επιβάλλουν την τάξη.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περίπτερο της περιοχής που βρίσκεται κοντά στην εγκατάσταση δέχεται κυρίως στη βραδινή βάρδια την «επίσκεψη» των μεταναστών οι οποίοι «ψωνίζουν» κατά βούληση και χωρίς να καταβάλουν κανένα αντίτιμο.

Από την πλευρά τους, όπως αναφέρει το Vimaonline, οι φορείς της πόλης Ελληνικού - Αργυρούπολης αλλά και ο δήμαρχος προσωπικά προειδοποίησαν ότι «εάν πειραχθεί έστω και μια τρίχα των 300 παιδιών που γυμνάζονται στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ που απέχει 200 μέτρα από το "γκέτο" φιλοξενίας, θα αντιδράσουμε δυναμικά».
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα:









Ρατσιστικές επιθέσεις στο Tae Kwon Do


Μετά και τη μεταφορά την Τετάρτη μέρους των εγκατεστημένων επί εβδομάδες στην Ειδομένη, στον χώρο αυτό έχουν συγκεντρωθεί λαθροεισβολείς από διάφορες χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Οι προστριβές είναι εύκολο να δημιουργηθούν δεδομένου ότι υπάρχουν αντιπαλότητες σε πολλούς εξ αυτών λόγω καταγωγής, θρησκείας, πολιτικής ένταξης κ.λπ.

Οι μεμονωμένοι πλην όμως σκληροί καυγάδες - που ανά πάσα στιγμή μπορεί να οδηγήσουν σε γενικευμένη σύρραξη - δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στους εκατοντάδες λαθροεισβολείς που φιλοξενούνται ήδη στο Ταε Κβο Ντο ενώ στον Πειραιά κατέφτασαν το Σάββατο άλλοι 2,349 από τα νησιά. 

Από το βράδυ της Παρασκευής έως και το πρωί του Σαββάτου Μαροκινοί και και Αλγερινοί λαθροεισβολείς ήρθαν στα χέρια όταν ορισμένοι μαροκινοί επιχείρησαν να κλέψουν πορτοφόλια και κινητά.
Εγιναν πάνω από 110 προσαγωγές ενώ στο κλειστό γήπεδο έσπευσαν  ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Θα ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο, θα πατάσσονται άμεσα οι παραβάτες που δημιουργούν προβλήματα και θα κινείται η προβλεπόμενη νομική διαδικασία» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής Υπουργός ΛαθροΜεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Το βράδυ της Παρασκευής  ένταση πυροδοτήθηκε όταν λαθρομετανάστης επίσης μαροκινής καταγωγής νομίζοντας πως του έκλεψαν το κινητό και το ισιτήριο του για τα μέσα μεταφορέας απείλησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκι.

Σήμανε συναγερμός και στο κλειστό γήπεδο εισήλθε μια διμοιρία των ΜΑΤ που τον ακινητοποίησε.
Οταν αποκαταστάθηκε η ηρεμία ο ίδιος ξανακοίταξε τα πράγματα του και βρήκε το κινητό του ενώ το εισιτήριό του αποδέχθηκε πως το είχε στην τσέπη του.


Κανόνες υποκόσμου  

Την κατάσταση που επικράτησε  στο Ταε Κβο Ντο  περιέγραψε στο MEGA ο δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος αποδίδοντας την ένταση στο ότι μια ομάδα Μαροκινών επιχείρησε να πουλήσει προστασία σε άλλους λαθρομετανάστες.

«Βρήκα έναν με σπασμένο χέρι και έναν άλλο γδαρμένο κυριολεκτικά Ιρανός ο ένας Αλγερινός ο άλλος. Μου είπαν ότι μια ομάδα Μαροκινών τους εκβιάζει πως είτε μας δίνετε τα λεφτά σας, είτε φεύγετε. Το αποτέλεσμα είναι να τους γδύνουν, να τους χτυπάνε και να τους βγάζουν έξω από το κέντρο» είπε. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου