Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Εύγε! Αυτήν τη νεολαία θέλουμε!

  

Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι Βρετανοί φοιτητές κατατάσσουν το...
Jägermeister ως ένα από τα κορυφαία έξι απαραίτητα items για αίθουσες διαμονής, αφήνοντας το χαρτί τουαλέτας στην όγδοη θέση.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Virgin Media, ρώτησε σχεδόν 4.000 μαθητές σε εννέα πανεπιστημιουπόλεις.

Ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών κατατάχθηκε ως το πέμπτο σημαντικότερο αντικείμενο για τους σπουδαστές. Οι τρεις πρώτες θέσεις αποτελούνταν από smartphones και υπολογιστές tablet και οδοντόβουρτσες με τα USB sticks να βρίσκονται στην τέταρτη θέση.

Ένα ρολόι ξυπνητήρι κατετάχθη έβδομο. Το top 10 συμπληρώθηκε με παυσίπονα και προφυλακτικά.
Ο Rod Humphreys, επικεφαλής του μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων στο μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, είπε στην The Mirror ότι η έρευνα αντικατοπτρίζει μια σύγχρονη αλλαγή στη γεύση και την τεχνολογία.

Είπε: «όταν ξεκίνησα στο Πανεπιστήμιο πριν από 30 χρόνια τα προϊόντα πρώτης ανάγκης ήταν φάκελοι, αρχεία και στυλό και μια γραφομηχανή για διατριβές.

«Οι καιροί έχουν αλλάξει τόσο πολύ και η τεχνολογία είχε ως αποτέλεσμα πολλοί από τους μαθητές μου τώρα να εμφανίζονται σε διαλέξεις με τον φορητό υπολογιστή τους.

«Αλλά είναι καλό να βλέπουμε ότι κάποιες παραδόσεις δεν έχουν αλλάξει, αν και για εμάς ήταν πιο πιθανό να είναι ένα σφηνάκι bitter ή ένα ουίσκι αντί Jägermeister.»

krasiagr.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου