Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Περί ποίησις

 
Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας

'Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου
κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου....

όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με
πλήρωση
Έτσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Άλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με
Θήτα κεφαλαίο''
Τ. Κουράκης. ''Ανδρόγυνο'' εκ ποιητικής συλλογής του " Ιερωτικόν" - 2009

Ο κ.Τ. Κουράκης τυγχάνει βουλευτής του Σύριζα, υπεύθυνος του τομέα παιδείας, ακτιβιστής και επαναστάτης φέρων αλογοουράν μελάγχρουν , βαμμένη να πούμε, ποιητής με εμμονάς εις την μουνολογίαν. Λαϊκιστί μουν@κιας. Λάλησε τις προάλλες ότι το κόμμα του θα καταργήσει τις παρελάσεις άμα τη αναλήψει της εξουσίας καθ ότι λέει και λοιπά και λοιπά....... Μαγκιά του.
Τάπαμε , τα ξανάπαμε περί ΣΦΥΡΙΖΑ αδιάφορα. Αγνωσται οι βουλαί των συνιστωσών....
Εγώ όμως , ο Μήτσος ο Τούφας ή Χλεμπόνας ή Μπατηράκιας ,εκστασιαστείς από το μέγεθος της ποιητικής Του σκέψης, (Τι γράφει ρε το άτομο ?Ρε ζωγραφίζει να πούμε?) εντυπωσιασθείς , λέγω σφόδρα από τη μεστότης των νοημάτων Του, .(. Ρε κολοφώνας και βάλε!!!!) άσε δε από τον πολιτικό Του λόγο,(Να μα την Παναγίτσα πρώτος και μπροστά μπροστά θα μαι ρε παιδιά στις ομιλίες του με λάβαρα στα χέρια) επέλεξα το παραπάνω τεράστιο πολιτιστικό Του δώρο στην ανθρωπότης να πούμε, να το κοινωνήσω στους μάγκες του καφενείου των αφων Ζήση και Μάκη Ψειριάρη κατά Τούμπα μεριά ό και συχνάζομεν(ξημεροβραδιαζόμαστε λέει κακεντρεχώς το Δεσποινάκι αλλά τέλος πάντων) αμπελοφιλοσοφούντες.
Ν` ανεβάσω έστω και καθ ολίγον τι το επίπεδο και να ασχοληθώμεν και ημείς οι τέλος πάντων πτωχοί τω κονόμι και πνεύματι παραλειπόμενοι, με ανώτερα νοήματα και αληθείας ,να δώμεν την άλλη όψιν της ζωής όπου και διαβιούν οι βολεμένοι επαναστάτες της αριστεράς ομού με τους ταξικούς εχθρούς των.
Εμείς εκεί ούλη μέρα κι ούλη νύχτα κατά πως θα την περάσουμε και πως θα τη βγάλουμε , που δεν την βγάζουμε, και όλο περί άλλα τέτοια πεζά και χαζά.
Όταν τους το απήγγειλα το λοιπόν με φτύσανε ούλοι μαζί εν πλήρη απαρτία. Κάποιοι πιο ερίφηδες απείλησαν και να με δείρουν κιόλας. Τι μαλακίες είναι αυτές ρε Μήτσο? Τάχασες ?Τι πίνεις και δε μας λες ? Κάτσε κάτω ρε μάπα, ως και σάλτα και γαμήσου παρλαπίπα μου φώναξε ένας σουρωμένος.
Πού να πιάσουν τα υψηλά νοήματα τα ντουγάνια να πούμε.
Γι αυτό κι εγώ τόλμησα παρ όλη την αγραμματοσύνη μου να το μεταφράξω στην κορακίστικη του καφενείου , να το σπάσω να το κάνω λιανά και να το ξαναρίξω μπας και την ανθιστούνε επιτέλους οι ντουβαρόμαγκες.
Ζητώ την κατανόησις σας για τα περί λάθους τυχόντα(αγράμματος γαρ) και ιδού το πόνημά μου με το πολύ μπαρδόν καθ ότι άνευ αδείας εκ της αρμοδίας αρχής, αλλά η παράβασις ένεκα να πούμε ο πολιτισμός
ΑΝΤΡΟΓΕΝΟ
''Στο πλακομ@ύνι αβέρτα μπάγκα
απαρατήστε τες πια τρύπες και π@π@ρια
ζόρι στο πλέντυ αλλά το στήσαμαν
τ αντρόγενο στα δυό του τα ποδάρια
όπου ο τζες θε νάναι πια μουνουχισμένος
κι η γκόμινα μια τρύπα βουλωμένη
μα ο μάγκας μ ένα άρφα κεφαλαίο θα εγγράφεται
και η γεναίκα μ ένα Θου ,νααα!! θάναι μαρκαρισμένη
Δια την μετατροπή και την μετάφρασις στα κορακίστικα
Μήτσος ο Τούφας
Υ.Γ. Προτείνω όταν θα γενεί κυβέρνησις ο Σύριζα , τα πονήματα του παραπάνω ποιητού να διδάσκονται ως υποχρεωτικό μάθημα στα σχολειά, ομού με τίς εκδοχές της ιστορίας των Ρεπούση και Τατσόπουλου , τις θεατρικές παραστάσεις της Λενάρας Κιτσοπούλου (ξενιτεμένο μας πουλί!!!) και όποιων άλλων πονεμένων της θολοκουλτούρας επιθυμούν απαυτώσουν ή να απαυτωθούν κατά περίπτωση πάνω στο σώμα αυτής της έρημης πατρίδας. Τόσοι και τόσοι το κάνουν επί χρόνια , τώρα θα κωλώσουμε?
ΥΓ(1) Χρόνια πολλά μάγκες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου