Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Το τέλος θα γίνει & δικό τους τέλος ~ Στούρνος Στουρνότερος Στουρνάρας


Τους ψηφίσατε για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και σας πάρει τις περιουσίες. Δεν αφήσατε να μπει στη Βουλή ο μοναδικός πολιτικός σχηματισμός με γνήσια μεταρρυθμιστική ατζέντα, η συνεργασία Δημιουργίας - Δράσης. 

Προτιμήσατε Σαμαρά γιατί, τάχα μου, εξασφάλιζε την ομαλότητα. Τώρα, είναι ο Σαμαράς που σας δημεύει τις περιουσίες για να μην ενοχλήσει τα μακάρια κομματόσκυλα των ΔΕΚΟ και ΝΠΙΔ που ξεκοκκαλίζουν ακόμα 3.500 τον μήνα για να μην πατάνε ούτε στο γραφείο. Τι κάθεστε και δεν ξεσηκώνεστε; Τι άλλο περιμένετε από...

άχρηστους κρατικιστές, διαπλεκόμενα λαμόγια που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, που δεν ξέρουν πώς βγαίνει μεροκάμματο, που ό,τι "κατάφεραν" οφείλεται σε κομματικές πλάτες; 

Το αντισυνταγματικό, άδικο, ληστρικό νομοσχέδιο για τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας θα γίνει ο τάφος όλου του πολιτικού συστήματος. Θα τους πλακώσουν τα ερείπια στα οποία θέλουν να σωριάσουν την ακίνητη περιουσία. Δεν μπορεί, κοινοβουλευτικοί αλήτες, ηλίθιοι νομοθέτες, να φορολογείται κάτι που δεν αποδίδει εισόδημα! Απο πού θα τα βρουν να σας τα δώσουν; Ξεπούλησαν κοσμήματα, οικογενειακά κειμήλια, βέρες, χρυσά δόντια. Τι άλλο να βρουν; Θα σκουπίσετε ό,τι έχει απομείνει ακόμα, και μετά, τι; 

Θα βάλετε στη φυλακή όλους τους Έλληνες; Θα τους κατάσχετε τα σπίτια; Και τι θα τα κάνετε, ηλίθιοι, όταν θα φτάσουν να μην αξίζουν ούτε δεκάρα; Βέβαια, τον νόμο Σιούφα που διορίζει στη Βουλή τους συγγενείς και τους φίλους σας δεν τον έχετε καταργήσει. Κανένας από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που αυτοαποκαλείται πολιτικό σύστημα δεν είχε τη στοιχειώδη τσίπα να καταργήσει αυτό το μνημείο φαυλότητας. Θα ψηφίσουν όμως τη ληστεία στις περιουσίες των Ελλήνων, για να μην πάρουν άλλα μέτρα. Το ίδιο ψέμα που μας πετάνε στα μούτρα 4 χρόνια τώρα, το συνεχίζουν. 

Τη στιγμή λοιπόν, κατακρεουργημένε Έλληνα, που η κόρη του Πολύδωρα, το σόι του Τραγάκη, η γυναίκα του Γρηγοράκου έγιναν υπάλληλοι της Βουλής σε προσωποπαγείς θέσεις δηλαδή χωρίς αντικείμενο εργασίας, εσύ υποχρεώνεσαι να ξεπουλήσεις για ένα κομμάτι ψωμί το σπίτι σου και να μείνεις στο δρόμο.

Όντως δεν θα χρειαστεί να πάρετε άλλα μέτρα, καραγκιόζηδες. Γιατί οι μέρες σας είναι λίγες. Δεν το έχετε καταλάβει, αλλά το τσουνάμι έρχεται.




ΣΤΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟΥΡΝΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Τώρα ανακάλυψαν, οι ηλίθιοι, ότι πολλές ΔΕΚΟ έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια το ενιαίο μισθολόγιο και εξακολουθούν να δίνουν ηγεμονικές αμοιβές σε αργόμισθους και φουλ υπερωρίες σε κομματόσκυλα που τα ξύνουν. Ενώ, λέει, είχαν βάλει πλαφόν 1.900 ευρώ! Πόσο μυαλό χρειάζεται, πανύβλακες, να κάνετε έναν πολλαπλασιασμό; 

1.900 ευρώ επί 14 μήνες ίσον 26.600 ευρώ. Αυτό είναι το ετήσιο πλαφόν του υπαλλήλου. Πόσους υπαλλήλους έχει ο Τάδε λαμογιοοργανισμός; Δέκα; Το ανώτατο όριο μισθοδοσίας είναι 260.000 ευρώ! Είκοσι; Το ανώτατο όριο είναι 520.000! Πόσο μυαλό χρειάζεται, κρετίνοι, να λύσετε ένα πρόβλημα αριθμητικής 3ης Δημοτικού; Τώρα, λέει, θα κινήσουν νομικές διαδικασίες (φέξε μου και γλίστρησα) για να διώξουν όσους παρανόμησαν! Ο πρώτος που πρέπει να διωχθεί είναι ο Στουρνάρας! Λόγω ουρανομήκους ανικανότητας! Και ο πρώτος που πρέπει να εκδιωχθεί επίσης. Λόγω της υπερθετικής ιδιότητας του "στούρνου". 

Όμως το κορόιδο, ο ραγιάς, ο σκλάβος φορολογούμενος, το εξουθενωμένο υποζύγιο κάθε κομματικού σουλτάνου άκουγε τόσα χρόνια ότι "τα νούμερα δεν βγαίνουν". Τσάκισαν την ιδιωτική οικονομία, ρήμαξαν ότι κινείται για να ανακαλύψουν τώρα, οι πανηλίθιοι, κάτι που ένας 8χρονος θα το έβρισκε σε 2 λεπτά.

Η "Δημιουργία, ξανά!" σας υπόσχεται ότι τα νούμερα θα βγουν και με το παραπάνω όταν ξηλώσουμε από τη ρίζα ολόκληρον τον εσμό της κρατικής Μαφίας που τόσα χρόνια κάνει πάρτι σε βάρος μας. Και σας υπόσχεται, ακόμα, ότι τα νούμερα που μας κυβερνούν θα μπουν. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.





Θ. Τζήμερος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου